Actualitate, Externe

Australia: Viza lui Novak Djokovici a fost ANULATĂ: Numărul 1 mondial în tenis, sârb, nevaccinat, urmează să fie deportat într-o lovitură publică ce se va întoarce ca un bumerang asupra ocultei vacciniste

Prim-ministrul Australiei, Scott Morrison, s-a pretat la a-și face campanie politică vaccinistă pe spinarea tenismenului numărul 1 mondial, sârbul Novak Djokovici. În acest moment, ortodoxul nevaccinat Novak Djokovici, care a căzut în capcana australopitecilor vacciniști, a fost transportat sub garda Poliției la un centru de detenție Covid denumit eufemistic hotel, în așteptarea deportării, informează DailyMail.

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a declarat că toată Serbia este alături de Novak. Reacții de dezaprobare au invadat internetul și nu e exclus să răbufnească și în mediul real.

Scott Morrison, care susținea oricum că sportivul va fi întors cu primul avion înapoi în Serbia, a venit cu o nouă declarație halucinantă, după ce Nole a fost ținut în vama australiană timp de 12 ore doar pentru că avea dovada trecerii prin boală în loc de certificatul de vaccinare Covid:

„Viza d-lui Djokovic a fost anulată. Regulile sunt reguli, mai ales când vine vorba de frontierele noastre. Nimeni nu este mai presus de aceste reguli. Politicile noastre de frontieră puternice au fost esențiale pentru ca Australia să aibă una dintre cele mai scăzute rate de mortalitate din lume din cauza COVID, dar continuăm să fim vigilenți”, a declarat premierul australian Scott Morrison pe Twitter. Partea tragi-comică este că mulți dintre conaționali îi aprobă atitudinea în comentariile la postare.

Ultima frază privind argumentul „sanitar” este pură propagandă politică, de vreme ce studiile au demonstrat că persoanele trecute prin boală au o imunitate mult mai solidă și mai îndelungată decât cele care s-au vaccinat cu seruri experimentale Covid și în timp ce sportivul este interzis, vaccinați cu o doză, două doze sau chiar trei se îmbolnîvesc și ne îmbolnăvesc pe bandă rulantă.

Scutirea medicală obținută de Novak Djokovici se baza tocmai pe faptul că a fost bolnav de Covid-19 în ultimele 6 luni și este, prin urmare, beneficiar al unei imunități naturale.

Tatăl: Novak este un Spartacus

După cum am arătat în articolul anterior, tatăl tenismenului Novak Djokovici, Srdjan Djokovici, a făcut declarații incendiare despre modul în care autoritățile australiene îl tratează pe fiul său, reținut în aeroportul din Melbourne sub pretextul unor probleme cu viza de intrare în țară și scutirea medicală privind vaccinarea Covid.

„În această seară, fiul meu este ținut în captivitate în Australia, dar n-a fost niciodată mai liber. Din acest moment, Novak a devenit un simbol și un lider al lumii libere, lumea celor sărmani și oprimați, țări și popoare”, a declarat Srdan Djokovic, citat de televiziunea sârbă și de 3dots.ro.
Tatăl tenismenului nr. 1 mondial e mândru că fiul său a reușit să demonstreze că „până și o țară mică, dar eroică, precum Serbia poate avea cel mai bun jucător de tenis al lumii, cel mai bun sportiv al tuturor timpurilor și că adevărul nu poate fi ascuns pentru prea multă vreme”.
„Îl pot închide în această seară, îi pot pune lanțuri mâine, dar adevărul este precum apa și își va găsi întotdeauna calea.
Novak este un Spartacus al acestei lumi, care nu suportă nedreptatea, colonialismul și ipocrizia și luptă pentru egalitatea tuturor popoarelor de pe această planetă, fără deosebire de culoarea pielii, religie și avere”, a adăugat Srdan Djokovic.
„Novak a demonstrat că orice țel poate fi atins și este un model pentru milioane de oameni și copii pe care îi inspiră să-și împlinească propriile lor vise.
Poate că lumea bogată dorește ca Nole să nu mai joace tenis, dar asta va releva adevărata sa față, iar din acest punct încolo va începe un joc mult mai serios.
Pe de o parte vor fi membrii lacomi și aroganți ai oligarhiei mondiale, iar pe de alta, întreaga lume liberă, care încă mai crede în dreptate, adevăr, fair play și în visele copiilor lor”, speră Srdan Djokovici, tatăl tenismenului Novak Djokovici.
Președintele Serbiei: Toată Serbia este alături de el
Președintele Serbiei, Aleksandar Vucici, a discutat cu Novak Djokovici și susține că va întreprinde toate demersurile internaționale în apărarea acestuia.

„Tocmai am terminat o conversație telefonică cu Novak Djokovic. I-am spus că toată Serbia este alături de el și că autoritățile noastre iau toate măsurile pentru a opri hărțuirea celui mai bun tenismen din lume în cel mai scurt timp posibil. În conformitate cu toate normele internaționale, Serbia va lupta pentru Novak Djokovic, pentru dreptate și adevăr. Apropo, Novak este puternic, așa cum îl cunoaștem cu toții”, a scris președintele Vucici pe Instagram.

Reacții de dezaprobare au invadat internetul și nu e exclus să răbufnească și în mediul real.

 

Sursa: Vlad Pârău  /ActiveNews 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile