Actualitate

Austriecii care au inundat Mureșul cu gunoaie fac același lucru și la Timișoara sub privirile deloc îngrijorate ale lui Fritz

Timișoara continuă să își păstreze mizeria pe străzi. Reacția unor cetățeni responsabili și înființarea unor pagini pe facebook, având ca tema ”Timișoara murdară!”, nu au avut niciun efect asupra autorităților și a firmelor care se ocupă cu măturarea străzilor, scrie Ziua de Vest.

Compania austriacă Bratnner a fost recent expulzată din Mureș, unde a inundat municipiul și județul cu gunoaie. Același lucru îl face și la Timișoara.

Pe domnul Gelu l-am oprit aleatoriu pe stradă și l-am întrebat despre curățenia din oraș. El e născut în Timișoara, în urmă cu 66 de ani, și a  mărturisit: ”Brantner chinuie acest oraș minunat. Ar trebui să vedem zilnic angajații acestei firme că mătură străzile! Dumneavoastră i-ați văzut? Foarte rar sunt! În 2022, i-am văzut de câteva ori. Atât! Nici măcar de sărbători. Poate ei mătură, dar nu se văd. Noi vedem deșeurile pe drumuri! Atât! Din când în când mai vezi mașina lor adunând sacii plini de deșeuri abandonați de firme, în colțul străzilor, pe spațiul verde sau pe la semafoare. E o rușine…! Cum să lași saci plini de gunoaie zilnic pe trotuar?”.

”Eu nu am văzut mai multe gunoaie pe străzi, așa cum am observat în ultimii doi-trei ani. Nu mai vorbesc de zona piețelor, a străzilor din jurul piețelor sau din cartierele mărginașe. Eu sunt pensionar și merg mult pe jos ca să fac mișcare și când îmi vizitez băiatul, dar și când mă duc la cumpărături sau în vizită la un prieten. E gunoi pe străzi. Unde e firma asta cu nume greu de pronunțat care mătură străzile? De ce nu le mătură…? Probabil ei se laudă că mătură străzile, dar noi nu îi vedem, iar orașul e mizer”, s-a revoltat domnul Ilie Crețu, 72 de ani.

 

Sursa: Flux24 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile