Actualitate, GREAT RE!SET

Av. Gheorghe Piperea : Ar trebui făcut un proces colectiv. Arafat trebuie să răspundă pentru pagubele și efectele fatale pe care le-a avut vaccinarea

După ce instituțiile guvernamentale au prezentat raportul efectelor adverse în urma administrării serului COVID, Gheorghe Piperea îndeamnă românii să nu mai stea pe gânduri și să acționeze în justiție. Cap de listă pentru dezastrul din perioada COVID și post-COVID: Raed Arafat, transmite RomâniaTV.

Gheorghe Piperea a îndemnat românii să acționeze în instanță după perioada COVID, într-un interviu oferit pentru RomâniaTV. Iată ce a spus avocatul:

„Atât persoanele care s-au vaccinat cât și cele care au refuzat să se vaccineze cu acest așa-zis vaccin au la dispoziție acțiune în justiție. Nu ar trebui să stea și aștepte ca aceste lucruri să se termine în mod natural.
Persoanele care s-au vaccinat și descoperă că nu li s-a asigurat prevenția, că nu li s-a asigurat imunizarea, pentru că fac iar COVID, cât și persoanele care au pățit efecte adverse, pot da în judecată producătorul pentru defectele produsului. E o lege din 2004, Legea 240, privitoare la răspunderea comercianților pentru produsele lor cu defecte, care spune negru pe alb că dacă ai primit la schimb un produs slab calitativ sau care ți-a cauzat efecte adverse, poți să dai în judecată producătorul, comerciantul și poți obține despăgubiri.
În al doilea rând, persoanele care s-au vaccinat și din cauza asta au avut efecte adverse pot să dea în judecată nu numai producătorul, ci și medicii, spitalele și influencerii și decidenții politici, începând cu Raed Arafat, pentru pagubele sau chiar pentru efectele fatale pe care le-a avut vaccinarea.
Sunt foarte mulți oameni care au spus că nu pot da în judecată, că au greutăți, nu au bani pentru avocați. Eu am un răspuns pentru asta. În general, acest gen de procese nu ar trebui să fie individuale, pentru că într-adevăr, costă. Ar trebui făcut un proces colectiv, pentru a se obține cât mai repede un precedent, un efect de avertizare a publicului, prin care să se știe că există această problemă și soluție.
De asemenea, ar trebui ca diverse persoane publice, care sunt într-un fel sau altul afectate, să facă ele procese în mod individual. Și pentru că sunt persoane publice și au și bani, să-și asume aceste costuri și să facă public ceea ce se întâmplă în proces. Există și varianta subsidiară, ca aceste persoane publice, unele dintre ele pro-vaccin, unele care au făcut extrem de mulți bani din promovarea acestui produs, pe fondul fricii de pandemie, să contribuie cu donații la finanțarea acestui gen de proces, pentru că legea română permite unui terț să finanțeze un proces”, a spus juristul, în exclusivitate pentru RomâniaTV.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile