Actualitate, Opinii, Politic

Av. Gheorghe Piperea: ONU profețește foamete și sărăcie ca urmare a războiului din Ucraina: Dar cele două nenorociri sunt cauzate, de fapt, de plandemie și de prostocrația globalistă, războiul fiind doar o agravantă

ONU profețește foamete și sărăcie ca urmare a războiului din Ucraina.

Cele două nenorociri sunt cauzate, de fapt, de plandemie și de prostocrația globalistă, războiul fiind doar o agravantă.

Mult mai grav este că, în ciuda acestei profeții, Occidentul continuă să trimită armament Ucrainei, pentru un război care nu poate duce decât la distrugerea acelei țări, și să cheltuiască munți de bani pentru propaganda de război.
E ca și când Occidentul și-ar dori și foametea, și sărăcia cauzate de război.
Va dura această schizofrenie?
Va dura, dar numai atât timp cât războiul, foametea și sărăcia vor fi obiecte de outsourcing, de eroism prin proxy și prin metaverse al cetățenilor occidentali.
Când cele trei nenorociri se vor fi simțit direct, lumea îi va mătura de la putere, cu furie și violență, pe corecții politici de azi, pe “eroii” infractori din spitale, cancelarii și laboratoare, pe tehnocrații vânduți führerilor digitali și demenților mesianici pharma, pe 30 de arginți, pe toți cei care distrug cu metodă lumea noastră și ființa noastră.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile