Actualitate

Avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă – Și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică

Avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă. Și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, avocata Iulia Medeleanu, în cadrul unui protest împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii, a anunțat public că nu va mai fi consiliera senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Din 24 septembrie 2021, avocata Iulia Medeleanu de la Iași nu mai este consiliera cabinetului parlamentar Diana Iovanovici-Șoșoacă. Avocata Iulia Medeleanu și-a înaintat demisia și a declarat că se va întoarce în avocatură și la lupta civică.

De la momentul înaintării demisiei sale, respectiv 24 septembrie 2021, avocata Iulia Medeleanu nu mai acționează în numele cabinetului parlamentar Diana Iovanovici-Șoșoacă, ci o face în nume propriu.


Avocata ieșeană și-a manifestat intenția de a se reintoarce în barou, în avocatură, însă a anunțat că va continua să lupte pentru oameni, chiar dacă unii au contestat-o și indiferent de ce au făcut oamenii din jurul său:

“Nu vreau să urc. Iaca mai vreau să cobor. (n.r. Iulia Medeleanu era rugată de oameni să urce pe soclul statuii din Piața Unirii din Iași pentru a-și ține discursul)

Îi lăsăm pe alții să urce. Mulțumim doamnei senator, de care eu astăzi mă despart în calitate de consilier, pentru că este decizia mea de a merge liberă. Funcționez foarte bine liberă, mă întorc în avocatură, dar nu renunț la lupta civică.

Mereu pentru oameni și alături de oameni indiferent ce au făcut oamenii din jurul meu, indiferent de numărul celor care mă contestă, eu rămân în rândurile lor”, a spus Iulia Medeleanu în cadrul protestului din 25 Septembrie 2021 de la Iași, din Piața Unirii

Sursa: Glasul.info 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile