Actualitate, GREAT RE!SET

„Băiatul meu a murit din cauza vaccinului vostru! Du-te dracului!”- Un tată disperat care și-a pierdut fiul de 17 ani din cauza VACCINULUI COVID i-a transmis un MESAJ SFÂȘIETOR premierului canadian Justin Trudeau

Un tată disperat care și-a pierdut fiul de 17 ani din cauza unei injecții cu Covid a transmis un mesaj puternic în care îl critică pe premierul canadian Justin Trudeau pentru că nu a avertizat populația cu privire la pericolele potențial letale ale vaccinurilor experimentale, informează report.

Într-un videoclip postat duminică pe Twitter, tatăl canadian Dan Hartman a abordat comentariile recente ale lui Trudeau, susținând că nu i-a insultat niciodată pe membrii Convoiului pentru Libertate din Canada la începutul acestui an.
„Ba da, ai făcut-o!” i-a spus Hartman lui Trudeau, adăugând că premierul ar trebui să-i spună producătorului de vaccinuri Pfizer: „Du-te naibii, Pfizer. Afacerea a căzut. Le faceți rău oamenilor mei”.
„Cunosc personal oameni care poate că te-ar ierta și care te urăsc în acest moment”, a continuat să îi spună lui Trudeau tatăl furios, care a inițiat hashtag-ul #Answers4Sean.
„Dar nu, tu continui să insiști, nu-i așa? Nu vrei să recunoști naibii că o singură persoană a murit din cauza vaccinului, nu-i așa?! Nici măcar nu vrei să spui adevărul!”, a strigat el, adăugând: „Spune naibii adevărul!”.
„Băiatul meu a murit din cauza vaccinului vostru! Du-te dracului!”, a urlat tatăl furios înainte de a pleca în trombă.
VIDEO:
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile