Actualitate

Balerină de la Opera Națională declară că nu mai face niciun rapel. „Parcă eram moartă”

Beatrice Șerbănescu, balerină la Opera Națională povestește că după prima doză de vaccin a avut nevoie chiar de resuscitare. Aceasta nu s-a vaccinat cu unul din loturile cu probleme.

”La 28 de ore de la vaccin, am avut o reacție foarte urâtă! Cu pierderea conștienței aproape un minut, având pulsul 40. Noroc că soțul meu, care este medic, era acasă și mi-a făcut resuscitare în adevăratul sens al cuvântului.

„Nu mai fac niciun rapel”

„Am stat cinci minute în picioare și dintr-o dată am simțit că amețesc și m-am așezat pe scaun și de aici o să vă povestesc din relatarea soţului meu. Au urmat două episoade succesive primul a fost un leșin din care mi-am revenit câteva momente după care mi-am pierdut din nou conștiența.

Auzeam doar niște strigături de respiră, respiră şi mă concentram să răspund la indicaţiile soțului meu. Încet încet am revenit la realitate. Mi-a fost teamă că o să mor. Dacă nu era soţul acasă, muream.”

Sănătoasă clinic

Nu sunt convinsă! Sincer! Eu am făcut și analize înainte de vaccin, sunt cu analizele la zi, nu am nicio boală cronică, sunt sănătoasă clinic. După reacție, nu știu ce să spun! Dar este clar că nu mai fac rapelul” a declarat balerina la RomâniaTV.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile