Actualitate

Bărbat ucis de o fată de 16 ani pe care a încercat să o violeze, la Piatra Neamț

O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 de ani, în apartamentul acestuia din Piatra Neamț. Adolescenta le-a declarat anchetatorilor că bărbatul ar fi chemat-o acasă la el ca să discute despre un loc de muncă în străinătate, dar acolo ar fi fost sechestrată şi atacată de către bărbat, care ar fi încercat să o violeze.

 

 

Crima a avut loc în noaptea de luni spre marți, într-un bloc din centrul municipiului Piatra-Neamț, vizavi de Muzeul de Istorie, conform site-ului stirineamt.ro.
Potrivit surselor publicației locale, fata de 16 ani, din localitatea Dochia, își căuta un loc de muncă și ar fi fost ademenită la locuința bărbatului, după ce înainte cei doi ar fi discutat online, iar el i-ar fi promis un loc de muncă.
Ajunsă la locuința bărbatului, acesta ar fi încercat să o violeze. Fata a încercat să fugă, a văzut că ușa este încuiată, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe individ, mai scrie publicația locală stirineamt.ro.
Apoi, fata a sunat la 112 și a anunţat că a înjunghiat mortal un bărbat şi că îi aşteaptă pe poliţişti ascunsă într-o cameră. Conform stirilorprotv.ro, pentru că nu aveau informaţii precise, echipele de intervenție au spart uşile a două apartamente, până să o găsească pe adolescentă.
Fata – care provine dintr-o familie nevoiașă – le-a spus anchetatorilor că ar fi găsit luni pe internet un anunţ de angajare în străinătate și așa s-ar fi întâlnit cu bărbatul, la care a mers să discute oferta. Bărbatul ucis provenea din judeţul Braşov, dar se mutase de multă vreme în Piatra Neamţ cu mama sa. Până de curând, lucrase la o firmă care transporta persoane în străinătate şi avea şi un atelier de reparaţii auto, potrivit stirilorprotv.ro.
Sursa: Hotnews.ro 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile