Actualitate, Politic

Băsescu spune că deschiderea instituțiilor de învățământ vor duce la cazuri de coronavirus și un nou val

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a analizat măsurile aplicate de guvernanţi pentru a limita epidemia de COVID-19 din România, dar și cifrele vaccinaților, în direct la România TV. 

Acesta spune că deschiderea şcolilor ar putea duce la o nouă creştere a numărului de infecţii și critică Guvernul Cîțu pentru hotărârile luate.

Cuvintele lui Băsescu

„Poţi să dai o definiţie a prostului. Prostul e acela care face acelaşi lucru în aceleași condiţii şi aşteaptă un rezultat diferit. În septembrie anul trecut, am deschis şcolile. Rezultatul a fost o explozie a pandemiei, cu cel mai mare număr de decese şi îmbolnăviri. N-am învăţat din acea întâmplat şi pe 8 februarie 2021 am deschis din nou. Rezultatul a fost un nou val de îmbolnăviri şi foarte multe decese.

Suntem acum într-una dintre consecinţele deschiderii şcolilor şi a relaxării care a apărut în februarie. Acum ne pregătim să facem noi nou aceeaşi eroare: să deschidem şcolile pe data de 4 sau 5 şi să vedem ce s-o întâmpla”, a declarat Traian Băsescu.

România vs Coreea de Nord

„Am ajuns să minţim ca în Coreea de Nord. Din păcate, inclusiv preşedintele Iohannis este în aceeaşi pasiune a minciunii. Tot aflăm că suntem a patra ţară ca procent de vaccinare. E o minciună.

Vă dau situaţia de aseară. România este pe locul patru, dar de jos în sus! Stăm foarte prost la capitolul vaccinări”, a conchis fostul preşedinte.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile