Actualitate

BIHOR/ Bărbat agresat în propria casă de un agent de pază. Incidentul a avut loc în localitatea Sânmartin

Un bărbat din localitatea Sânmartin, județul Bihor, a fost agresat în propria locuință de către agentul unei firme de pază cu care a avut contact până acum 3 luni. Mai mult, agentul a fost amenințat inclusiv cu pistolul. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi au fost trimise la Observator. 

Timp de 6 luni, bărbatul a colaborat cu o firmă de pază. Ulterior, a decis să renunțe la contract, deoarece firma a pretins mai mulți bani de la el decât stipula contractul. De la această decizie, omul a fost amenințat în nenumărate rânduri, iar în cursul zilei de duminică a fost amenințat cu pistolul și bătut. În imaginile trimise se vede cum este alergat prin casă și cum este lovit cu pumni și picioare, dar și cum este amenințat cu pistolul.

Omul a depus plângere

„Am reziliat contractul, i-am anunţat că nu vreau să mai colaborez cu ei. Eu aveam factura de 150 de lei pe lună şi ei îmi cereau 300 de lei. M-a sunat agentul să ne vedem şi a venit la mine acasă. Aşa ceva nu este normal, să vină peste tine în casă şi să te ameninţe cu pistolul. Eu am copii. ”

După incidentul prezentat mai sus, acesta a sunat la numărul de urgență 112 și l-a reclamat pe agent. La câteva minute după, vinovatul a fost oprit în trafic de Poliție. Asupra acestuia a fost descoperit un pistol airsoft și a fost amendat cu 2000 de lei pentru deținerea și folosirea în spațiul public. Ancheta Poliției Române se află în desfășurare.

Sursa: Observator

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile