Actualitate

BRAȘOV/ Goga Alexandru, avocat: „Am formulat cererea de anulare și suspendare a restricției pe timp de noapte”.

Goga Silviu Alexandru este avocat brașovean care luptă pentru drepturile și libertățile omului. Acesta a formulat o cerere de anulare a restricției care interzice deplasarea pe timp de noapte, între orele 22:00-05:00.

Fără conspirații

Avocatul Goga declară că nu este conspiraționist, ba chiar din contră, acesta susține unele măsuri pentru stoparea răspândirii virusului și s-a și vaccinat împotriva coronavirusului. „Nu sunt negaționist, din contră, susțin măsurile de prevenire, însă nu pot accepta ca drepturile și libertățile mele individuale să fie terfelite la un pas de tiranie. Noaptea nu e făcută să fie dormită, și nici o dată cu venirea anotimpurilor mai calde, lumină până târziu să stăm închiși în casă.”, scrie acesta pe pagina de Facebook.

Dă Guvernul în judecată

„Subsemnatul, cetățean, persoană liberă am formulat cererea de anularea și suspendare a restricției pe timp de noapte înregistrată în dosarul 159/64/2021 a Curții de Apel Brașov.”, scrie avocatul. Bărbatul spune că nu este demonstrată „legătura de cauzalitate dintre riscul de răspândire și
îmbolnăvire cu virusul COVID-19 și necesitatea ca să se extindă restricția pe timp de noapte de la 23, la orele 22. Nu există nici un fel de dovadă din care să rezulte că virusul este mai activ noaptea. Deci ce legătură are pandemia/îmbolnăvirea cu noaptea?”

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile