Actualitate

Câteva sfaturi umane pentru oamenii care nu și-au pierdut credința în Dumnezeu, în actuala eră satanică

Să fie clar, ce se întâmplă acum, nu este o pandemie, acesta este un război. Dar nu un război al popoarelor sau raselor, aceasta este o luptă între Bine și Rău, Dumnezeu și Satana!

Dacă vrei să supraviețuiești acestei ere satanice în care am fost băgați cu forța acum, dacă vrei să construiești relații interumane, dacă vrei să găsești și să îți păstrezi prietenii, fă tot posibilul să nu te izolezi de ceilalți oameni.

Nu vă fie frică de propriul corp!

Nu vă fie frică de alte persoane! Nu vedeți dușmani, „focare infecțioase” peste tot în jurul vostru, în semenii voștri.

Izolarea, singurătatea, frica și nesiguranța vă vor distruge mai devreme sau mai târziu poate chiar mai repede decât orice viroză!

Numai prin construirea și păstrarea comunităților, a cercurilor de prieteni, a familiilor putem supraviețui acestui proiect satanic care a fost precursorul acestei schimbări a normalității.

Cei care te-au făcut să te îndepărtezi de oameni nu au făcut-o pentru că e vorba despre un virus sau despre epidemie, ci pentru că este o tactică gândită și pusă la punct cu zece ani înainte. Ei știu că dacă ești rupt de comunitate, care își protejează membrii, vei fi mai ușor o victimă a lor!

O victimă care poate fi aruncată la gunoi oricând într-un sac de plastic negru. Uită-te la haita de lupi! Puterea lor este unirea, legea sacră a turmei.

Nu te lăsa! Nu renunța!

Spațiul online este lipsit de viață și este fals, TU trebuie să rămâi o persoană vie, plină de viață, plină de suflet! Nu un robot umanoid.

Dumnezeu nu ne-a părăsit!

Nu Dumnezeu ne-a adus acest blestem, dar Dumnezeu ne poate salva de acest lucru într-un singur moment!

Nu-i lăsa să te despartă de comunitatea ta, nu te lăsa înspăimântat de cei vii, delumeavie,pentrucăatunci slugilesatanicemanipulatoarevăpot convinge că Dumnezeu este departe! Dar Dumnezeu este cu tine. Noi aparținem lui Dumnezeu și aparținem tuturor. Ecce homo!

Mamona și slujitorii săi sunt puternici, dar nu sunt mai puternici decât Dumnezeu, sunt puternici, dar nu mai puternici decât energia Iubirii!

Nu te lăsa umilit!

Nu permite să fii manipulat și catalogat ca un sclav prost și inconștient!

Nu-ți fie frică! Ia tu decizii pentru propria-ți viață, pentru tine și pentru familia ta, nu-i lăsa pe ceilalți să decidă pentru tine!

Dumnezeu i-a dat omului liberul arbitru și niciun slujitor al satanei nu îi poate lua asta, oricât de mare ar fi influența, bogăția și puterea lor.

Cel care îl rănește pe om îl rănește pe Dumnezeu, iar cel care îl rănește pe Dumnezeu va fi pedepsit, oricâtă putere ar avea el sau ar crede că are !

SZM

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile