Diana Șoșoacă cere Românilor să iasă
Actualitate

Carantină din pix: nu erau oameni bolnavi în sat – Șoșoacă, acuzată că a blocat vaccinarea într-o comună din Iași aflată în „scenariul roșu” – „Jos masca! Fără vaccinare!”

Un grup de protestatari antivaccinare condus de senatoarea Diana Șoșoacă a blocat accesul într-un centru de vaccinare deschis la sfîrșitul săptămânii trecute în comuna Răchiteni din județul Iași, aflată în scenariul roșu din cauza numărului mare de cazuri de COVID, relatează RFI.

Sâmbătă, când a avut loc protestul, nu s-a vaccinat nimeni, potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică din Iași, doctorul Vasile Cepoi.

Ușile centrului au fost blocate de protestatarii conduși de Diana Șoșoacă.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat senatoarea. Ea a transmis live pe Facebook protestul din comuna despre care susține că e circumscripția ei.

„Cea mai mare minciună a secolului”, a spus Diana Șoșoacă despre situația de la Răchiteni.

Senatoarea a susținut că nu e nimeni infectat în comună.

„Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită”, a spus Cepoi.

Directorul DSP Iași a precizat că din această săptămână Spitalul de Boli Infecțioase redevine unitate COVID.

Videoclip AICI.

Sursa: Digi24 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile