Actualitate, Magazin

Cât te costă să arăți ca președintele României, Klaus Iohannis.? Bicicleta costă în jur de 2.500 de euro

Șeful statului a dorit să dea un nou exemplu cu privire la folosirea mijloacelor de transport alternative, astfel că a mers la serviciu pe bicicletă. Klaus Iohannis este un împătimit al bicicletei și arată acest lucru ori de câte ori are prilejul.

Bicicleta cu care a mers la Palatul Cotroceni, joi dimineață, președintele Klaus Iohannis, costă în jur de 2.500 de euro.

În luna iunie, de ziua mondială a bicicletei, Klaus Iohannis spunea că mersul pe bicicletă este plăcut, sănătos și te scutește de ambuteiajele din trafic. După aproximativ o lună, a recidivat.

Echipat corespunzător, cu tricou, cască și pantaloni lejeri, din doc, Klaus Iohannis a pedalat pe străzile bucureștene. Conform Antena 3, bicicleta pe care a folosit-o, de această dată, președintele, costă 12.399 lei și se numește Cros Nova 28.

Conform aceleași surse, tricoul pe care l-a purtat șeful statului valorează în jur de 200 de lei, iar casca, specială, de protecție costă în jur de 500 de lei. Una peste alta, acest echipament și bicicleta cu care s-a deplasat Iohannis la biroul de la Palatul Cotroceni au fost evaluate la peste 2.600 de euro.

Sursa: evz.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile