Actualitate, Opinii

Cătălin Tache : Ea e noua Primă Doamnă: Frumoasa Veronica!

La doar o zi după ce a fost nevoie ”să moară din nou oameni”, arși de vii, ca la COLECTIV, pentru ca președintele României să ne informeze virtual că ”statul român a eșuat”, ”Neamțul” s-a întors în Germania. Pentru ca ”stăpânii Coloniei” să îi atârne o nouă ”zdrăngănea” onorifică de gât!

Sora lui Usatîi, nelipsită de lângă Iohannis
Un bun prilej de a mai șușoti despre tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, despre explozia facturilor la energie sau criza guvernamentală din țară cu … frumoasa Veronica! Pentru că, ei bine, dintre toți ”românii mei” care l-ar fi putut însoți pe șeful statului la Aachen, de la miniștri, lideri politici sau consilieri, Klaus Iohannis a preferat-o din nou pe cea deja catalogată în chiar anumite medii ale sistemului drept ”noua Primă Doamnă”a evenimentelor la care este implicată Administrația Prezidențială! Mai ales că practic nu mai este ieșire publică la care altfel atât de sobrul Iohannis să nu se afișeze radios față de sora ofițerului acoperit FSB, Renato Usatîi!

Cel care solicita oficial serviciilor secrete ale Federației Ruse să scape Republica Moldova de ”cotropitorii fasciști români”. Ce este drept, în acte aceeași Veronica mai este și soția celui mai intim prieten al lui Emil Hurezeanu, dar acum să revenim la … FSB!

Băgată lui Putin de Tegaciov!

Obsesia prezidențială fiind cu atât mai surprinzătoare, cu cât Michael Schmidt face obiectul a două dosare deschise de DNA, dintre care unul vizează o licitație de tehnică militară. Însă, ce este drept, Iohannis nu este doar de acum sub ”efectul Violeta”, după cum avertizam încă din 12 mai anul trecut : ” Renato Usatîi, cel care a fost propulsat de mai multe ori de Moscova la butoanele operative ale zbuciumatei politici de stat moldovenești se știe că nu are nicio reținere să se prezinte omul FSB care îi vânează pe fasciștii români. Ca și faptul că doar fiind omul de legătură al serviciilor secrete de la Moscova cu grupările de crimă organizată care acționează în Ucraina și Republica Moldova s-ar putea explica ascensiunea acestui băiat sărac din Bălți. Numai că structura contrainformativă a SIS, la fel ca și cele românești de altfel au deplină cunoștință de rapoartele care pun penetrarea atâtor medii înalte de către Renato strict de sora sa. Cea care însă până la a fi actuala doamnă Schmidt ar fi avut o legătură extraconjugală cu fostul președinte al Comitetului Național Olimpic al Federației Ruse, Leonid Tegaciov. Un apropiat al lui Dmitri Kozak și al lui Vladimir Putin, frumoasa Veronica penetrând astfel, prin intermediul lui Tegaciov, inclusiv anturajul prezidențial de la Moscova. Lucru reușit apoi și în România, prin legătura terminată tragic avută cu un membru al familiei fostului premier Adrian Năstase și unul dintre oamenii grei ai Direcției Vămilor din România. Numai că mapa informativă a Veronicăi a fost închisă odată cu căsătoria acesteia cu Michael Schmidt. Cel pe care președintele României nu ezită să și-l asume public drept cel mai bun prieten al său încă de când dealerul auto Schmidt îi punea gratis la dispoziție limuzinele BMW cu care Iohannis se afișa prin Sibiu…

 

Sursa: Ziarul National 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile