Actualitate

Câți români trebuie să mai moară până își dă Arafat demisia? Nu și-a demonstrat deja suficient capacitățile?

Violeta Alexandru, fost ministru PNL, a avut o reacție care merită consemnată: „Se anunță mari și sofisticate achiziții de noi tehnologii și nu se găsesc bani de prize, de clanțe, de becuri. Țara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticați, ne jignește să facem curățenie, ordine la nivelul lucrurilor simple. Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi. Cu intenții și orgolii, cu răutate și fudulie, nu se va face treabă. Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze!”, conchide fostul ministru.

 

În conferință de presă la Constanța, seful DSU, Raed Arafat, vizibil iritat față de întrebarea unui jurnalist dacă își va da demisia a răspuns arțăgos:
„Vreți să spuneți că au murit oameni pentru că doctorul Arafat nu a demisionat? Am explicat mai devreme care este rolul DSU, ce face DSU, și cum intervine DSU cu structurile aflate în coordonare. Doctorul Arafat nu este Superman, care să rezolve toate problemele, și nici instituțiile aflate în coordonarea lui nu sunt instituții de super-putere, care să rezolve absolut toate problemele. Totul depinde de nivelul pentru care există competență pentru rezolvarea unei probleme”, a declarat, vineri, Raed Arafat, aflat la Constanța.
Mereu, alții sunt vinovați, pentru Arafat!
Câți români trebuie să mai moară până își dă Arafat demisia? Nu și-a demonstrat deja suficient capacitățile?
Sursa: ActiveNews
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile