Actualitate, Social

Caz șocant în Alba: Femeie din Alba, acuzată că i-ar fi permis concubinului și unui prieten al acestuia să-i violeze fiica de 9 ani – Toți trei sunt în arest preventiv

O minoră de 9 ani ar fi fost violată, în repetate rânduri, de concubinul mamei sale şi de un prieten al acestuia. La unele dintre scenele brutale ar fi asistat chiar și mama copilei.

Atât femeia cât şi cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

”La data de 18 noiembrie 2022, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că, în perioada 2020 – 2022, în care ar fi avut o relaţie de concubinaj cu un bărbat de 36 de ani, din Cluj Napoca şi ar fi locuit la domiciliul acestuia, împreună cu fiica ei minoră, ar fi fost agresate de către acesta, iar minora, în vârstă de 9 ani, ar fi fost violată”, a transmis, joi, IPJ Alba. 

Cercetările ar fi început după ce mama copilei și-a reclamat iubitul la Poliție pentru că ar fi agresat-o pe ea și i-ar fi violat fiica.

În urma cercetărilor a rezultat că bărbatul a agresat-o sexual pe copilă, iar mama acesteia ar fi ştiut şi chiar ar fi asistat la unele dintre aceste scene.  

Și mama minorei a fost reținută, fiind acuzată de complicitate la agresiune sexuală, complicitate la viol, corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Miercuri, cele 3 persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar, ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.

Sursa: PRO TV

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile