Actualitate

Ce spune inventatorul tehnologiei ARNm: „Cred că oamenii au dreptul să decidă dacă acceptă sau nu vaccinurile, mai ales că acestea sunt vaccinuri experimentale”

Dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei pentru vaccinurile cu ARNm, a fost cenzurat pe YouTube, după ce a vorbit într-o emisiune despre numeroasele motive de îngrijorare privind siguranța vaccinurilor Pfizer și Moderna. Declarațiile sale din emisiunea „Dark Horse Podcast” au fost șterse de pe YouTube pentru că ar încălca standardele comunității.

Invitat la “Tucker Carlson Tonight”, Dr. Robert Malone a vorbit din nou despre siguranța vaccinurilor pe bază de ARNm.

„Una dintre preocupările mele este că guvernul nu este transparent și nu spune care sunt riscurile. Cred că oamenii au dreptul să decidă dacă acceptă sau nu vaccinurile, mai ales că acestea sunt vaccinuri experimentale”, a spus dr. Malone. El a subliniat că vaccinurile nu sunt aprobate în mod oficial, ci sunt administrate cu Autorizație de utilizare de urgență.

„Acesta este un drept fundamental care are legătură cu etica cercetării clinice”, a spus dr. Malone. Și a continuat: „Îngrijorarea mea este că știu că există riscuri. Dar nu avem acces la date și datele nu au fost făcute suficient de riguros, astfel încât să putem evalua cu acuratețe acele riscuri. Prin urmare, nu avem informațiile necesare pentru a lua o decizie rezonabilă”.

El a menționat și că nu există nicio analiză substanțială risc-beneficiu aplicată vaccinurilor. ”Aceasta e una dintre celelalte obiecții ale mele, că vorbim despre aceste cuvinte „analiza risc-beneficiu” ca și cum ar fi o știință foarte profundă. Nu este. În mod normal, în acest stadiu, CDC ar fi efectuat aceste analize risc-beneficiu, ceea ce nu se întîmplă acum”, a spus Malone. Și, a mai subliniat el, raportul risc-beneficiu pentru cei cu vîrsta e 18 ani și mai puțin nu justifică vaccinarea. De asemenea, există șanse destul de mari să nu justifice nici vaccinarea la adulți.

Tucker Carlson a intervenit, amintind că „un studiu norvegian efectuat pe 100 de rezidenți ai căminelor de bătrîni, care au murit după ce s-au vaccinat cu Pfizer, a arătat că cel puțin zece dintre aceste decese au fost cauzate de vaccin”.

În paralel, New York Post a scris că cercetătorii au găsit o legătură între cazurile rare de inflamație cardiacă juvenilă și vaccinurile de la Pfizer și Moderna, pe bază de ARNm. “Tinerii sunt forțați să se vaccineze pentru că Tony Fauci a spus acest lucru”, a spus Carlson, adăugând că Malone este singurul care “are dreptul de a vorbi”, având în vedere experiența sa.

În intervenția care i-a fost cenzurată de YouTube, Malone spunea că se impune monitorizarea persoanelor vaccinate pentru a se vedea dacă prezintă semne de leucemie și limfoame. Asta pentru că ar fi fost observate concentrații de nanoparticule lipidice în măduva osoasă și în ganglionii limfatici.
Sursa: capital.ro 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile