Partidul PPR
Actualitate, Politic

Cedarea sistemului Patriot – act de înaltă trădare

S-a decis în CSAT, ce era decis deja de când a primit Iohannis ordinul în State de la colonizator.
Donăm sistemul Patriot! Jaful este de dimensiunea achiziției de vaccinuri, peste un miliard de euro.
Dar e bine că i-ați creditat pe nenorociții de la guvernare cu peste 50%, alt curaj au acum după alegeri să ia deciziile astea.
O să iasă Ciolacu, o să vă liniștească frumos și o să vă asigure că vom obține altul la schimb. Nu o să vă spună că vom obține altul tot pe banii noștri. Că altfel îl donau producătorii americani direct, dacă tot erau așa de generoși.
Momentan este despre jaf, despre sărăcirea populației Europei. Mai târziu va fi și despre escaladarea conflictului. Carne de tun, pentru început, tot românii și probabil frații moldoveni.
O să uitați repede, ca întotdeauna și în toamnă o să întronați o nouă marionetă ca președinte al României.
Nu îl luați în calcul pe Răzvan Constantinescu pentru că nu are ce să caute un om demn, drept, care și-a demonstrat deja caracterul, în această funcție.
Nu îl luați în calcul pentru că nu vă spune presa nimic despre el.
Nu îl luați în calcul pentru că nu apare în sondaje. Nici măcar nu este măsurat. Liniște! Nici nu trebuie luat în seamă.
Deranjezi nu atunci când ești atacat, cum se plânge opoziția controlată.
Deranjezi de abia atunci când ești complet ignorat, când se opresc chiar și articolele care te etichetau fie ca antivaccinist, conspiraționist, putinist sau extremist.
Românii nu trebuie să intre în contact cu mesajul lui Răzvan, pentru că se vor trezi brusc din atașamentul pe care îl au față de abuzator și vor vedea de unde ne vin toate relele.
SURSA: Oana Eftimie
Vicepreședinte Partidul PPR
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile