Actualitate

Cele mai căutate femei din Europa: Cine este românca aflată pe lista Europol

Anamaria Radu-Stoica în vârstă de 34 de ani se află pe lista Europol a celor mai căutate infractoare din lume.

Femeia este căutată împreună cu alte persoane după ce a înființat un grup infracțional organizat în scopul exploatării sexuale a mai multor persoane de sex feminin, precum și în scopul facilitării practicării prostituției, unele dintre ele fiind minore . A fost condamnată la 10 ani de închisoare și este data în urmărire din august 2012.

Românca se află pe aceeași listă cu alte nume celebre precum Ruja Ignatova, femeia de origine bulgară denumită „Cryptoqueen”. FBI oferă o recompensă de până la 100.000 de dolari pentru informațiile care să conducă la arestarea ei.

Ignatova, în vârstă de 42 de ani, este acuzată că a folosit criptomoneda OneCoin ca o escrocherie de marketing pe mai multe niveluri pentru a viza investitorii din întreaga lume între 2014 și 2018.

Totodată, pe aceeași listă cu cele două femei se mai află și Eva Zámečníková, în vârstă de 41 de ani, care este căutată în Slovacia după ce a fost condamnată în lipsă la opt ani de închisoare pentru că a angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul ei soț.

În ianuarie 2014, a aranjat să-i plătească prietenului ei Martin Adamkovič 50.000 de euro pentru a-și ucide soțul – un soldat cu care fusese căsătorită de doar două luni.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile