Actualitate, Politic

Cine este, cu adevărat, Klaus Schwab, inițiatorul „marii resetări“

Dr. Klaus Martin Schwab, președintele Forumului Economic Mondial (WEF), a devenit una dintre figurile cheie din politica mondială de anul trecut. În 2020, a propus un plan denumit „Great Reset”, conceput pentru a revoluționa complet ordinea mondială. Acest plan este prezentat în detaliu de Schwab în cartea sa ,,Covid-19: The Great Reset”, publicată în vara anului 2020.

Schwab a continuat această temă în cartea ,,Capitalismul părților interesate: o economie globală care funcționează pentru progres, oameni și planetă”, lansată la începutul acestui an. Schwab, care a împlinit 83 de ani în luna martie, este, s-ar putea spune, la zenitul faimei. Este adevărat, o faimă scandaloasă, căci planul „Marii Resetări” presupune preluarea puterii asupra lumii de către un grup restrîns de „aleși”. Bineînțeles, interesul pentru biografia lui Klaus Schwab a crescut considerabil de la începutul pandemiei. Internetul oferă o descriere detaliată a vieții economistului german, dar, din anumite motive, doar începînd din momentul în care a absolvit liceul și a intrat la Institutul Federal Elvețian de Tehnologie, în 1957.

Ce spuneți de asta? La o simplă căutare pe Google aflăm că Schwab s-a născut la 30 martie 1938, în orașul german Ravensburg. A absolvit gimnaziul în 1957. Nu aflăm nimic nici despre părinții săi, nici despre strămoșii și rudele sale, nici despre studierea la gimnaziu, nici despre prietenii din copilărie, sau hobby-uri.

Se pare că cineva a pus ștampila „Strict secret” pe biografia lui Klaus Schwab, dar, firește, au apărut diverse versiuni. Unele dintre ele sînt de natură senzațională. De exemplu, există o imagine pe rețelele sociale care descrie strămoșii lui Klaus Schwab, din care rezultă că tatăl său este Fred Schwab, mama sa fiind Marianne Schwab, născută Rothschild, în 1919. La rîndul său, tatăl Mariannei era Louis Rothschild (1864-1942), un bancher din orașul german Bad Homburg. Ulterior, majoritatea materialelor care relevă apartenența lui Klaus Schwab la clanul Rothschild au dispărut, deoarece autorii știrilor senzaționale au făcut confuzie. Într-adevăr, Fred și Marianne Schwab au existat în realitate, iar Marianne era într-adevăr din clanul Rothschild, dar Klaus Schwab nu era unul dintre copiii lor. Și totuși, de ce economistul nu menționează niciodată numele părintelui său? Pe scurt, informațiile despre tatăl acestuia se regăsesc în materialul ,,Klaus Schwab and the Fourth Reich”, publicat la 18 martie 2021.

Eugene Wilhelm Schwab s-a născut în 1899. Cînd s-a născut Klaus, tatăl său era directorul Escher-Wyss & Co., fondată în 1805, care avea sediul în Ravensburg. În Secolul al XX-lea, compania a dezvoltat materiale unice de înaltă rezistență destinate producției de turbine cu gaz, compresoare, echipamente electrice, pompe de căldură și alte echipamente de încălzire, hidraulice, nave, aeronave etc., din care putem înțelege faptul că mandatul de director al lui Eugene Shvab înainte și în timpul celui de-al II-lea Război Mondial a fost unul fructuos. Compania se afla sub patronajul special al lui Hitler datorită importanței sale în complexul militar-industrial al celui de-al Treilea Reich și a primit titlul onorific de „întreprindere național-socialistă exemplară”. Escher-Wyss a fost, în limbajul modern, „întreprinderea vertebrală” a Ravensburg. Într-un anumit sens, tatăl lui Klaus Schwab conducea nu numai compania, ci și orașul, renumit pentru practicarea principiilor eugenice pentru a ucide „consumatorii inutili”; Ravensburg a fost un teren de testare pentru tehnologia dezvoltată de Institutul Kaiser Wilhelm. Situat lîngă granița germano-elvețiană, orașul este cunoscut și pentru că a fost un punct de tranzit la sfîrșitul războiului, prin care aurul jefuit de naziști în diferite țări a fost trimis în Elveția.

În statul hitlerist, compania Escher-Wyss a ocupat un loc special în complexul militar-industrial, deoarece i s-a încredințat sarcina de a crea arme nucleare. Hitler nu a reușit să le creeze, dar s-au elaborat unele proiecte în compania Escher-Wyss care și-au găsit aplicabilitate în perioada postbelică.

După absolvirea învățămîntului tehnic superior în Elveția, Klaus Schwab a lucrat sub îndrumarea părintelui său pentru Escher-Wyss, unde i s-a încredințat fuziunea întreprinderii germane și a companiei elvețiene Sulzer AG. Proaspătul inginer a rezolvat problemele asociate cu furnizarea ilegală către Africa de Sud de componente pentru producerea de arme nucleare, activitate pe care a făcut-o cel puțin pînă în 1971, cînd a înființat Forumul Economic Mondial (numit pe atunci Forumul European de Management). Furnizarea de materiale și componente pentru producerea armelor nucleare a fost interzisă prin decizia ONU. Nu există nici o îndoială că Schwab a fost implicat în contrabanda cu componente ale armelor nucleare în Africa de Sud, dar a scăpat de pedeapsă. Prin urmare, îi este frică să menționeze chiar și numele tatălui său.

În ceea ce o privește mama lui Klaus Schwab, pînă de curînd nu se menționa nimic despre ea. În mod surprinzător, în 2021, Klaus Schwab a anunțat public numele părinților săi pentru prima dată, în cartea ,,Capitalism of All Stakeholder”, dedicată acestora. Pe pagina de gardă citim următorul paragraf: ,,Părinților mei, Eugene Wilhelm Schwab și Erika Epprecht, care m-au învățat valoarea educației, colaborării și principiul părților interesate”. În realitate, Erika Epprecht este mama vitregă a lui Klaus Schwab, cea biologică fiind Emma Gisela Tekelius Schwab, născută Kilian, prima soție a lui Eugene Wilhelm Schwab, 100% evreică. La scurt timp după nașterea lui Klaus, persecuția evreilor s-a intensificat în Germania, iar mama sa a fost nevoită să părăsească țara. La 9 decembrie 1938, Emma Schwab a emigrat în Statele Unite sub numele de Gisela Schwab, lăsînd în urmă un sugar pe nume Klaus. Soarta ei ulterioară este necunoscută.

În curînd, tatăl său s-a căsătorit pentru a doua oară cu cea al cărei nume este indicat în dedicația citată. Mama vitregă a lui Klaus Schwab era o ariană puternică, acceptată de naziști. În același timp, nu au fost găsite dovezi ale divorțului lui Eugene Schwab de Emma sau ale recăsătoriei cu Erika.

Klaus Schwab, crescut în spiritul național-socialismului, a ascuns în orice mod posibil identitatea mamei sale biologice. Fratele său mai mare, Hans Schwab, s-a născut în 1927. Spre deosebire de Klaus, acesta s-a considerat întotdeauna un evreu cu drepturi depline, iar după divorțul părinților nu a renunțat la mama sa, dar a menținut și relații cu tatăl său. În Brazilia a fost creată o întreprindere, care a devenit parte a Escher-Wyss, preluată de Hans.

Autorul articolului „Klaus Schwab și al patrulea Reich” scrie: „Klaus Schwab aproape niciodată nu zîmbește. Acum știm de ce. Știe că este un escroc, un circar crescut cu o lingură de argint în gură, al cărui inimă nu are nimic de împărtășit lumii”. O astfel de persoană este o figură convenabilă pentru cei care au conceput Marea Resetare. Nu, nu face parte din clanul Rotschild, dar este, fără îndoială, agentul și protejatul Rothschild.

N.K.

Sursa: Romania Mare 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Dan
Dan
2 ani în urmă

Este un „pui” de nazist, îndoctrinat cu „Mein Kampf” de părinții rămași anonimi, care, probabil, se fac vinovați de genocid în WW2 și nu dorea el să le facă publice numele lor.

Telefon
744160416
Erik
Erik
1 an în urmă

Ca si in cazul lui Adolf Hitler, un excroc pe jumatate evreu, dar care nu si-a recunoscut niciodata nationalitatea. De ce toti criminalii mari ai lumii sunt evrei si de ce toti isi neaga nationalitatea?