Actualitate, Politic

Cine este Kathleen Ann Kavalec, noul ambasador al SUA în România? – Noul ambasadoar SUA în România, l-a „lucrat” pe Trump în scandalul inventat de Hillary Clinton cu „afacerea rusească”

Kathleen Ann Kavalec a fost nominalizată pentru funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar în România. Kavalec vorbește ca limbi străine română, spaniolă, portugheză, franceză și rusă.

Kathleen Ann Kavalec face parte din Înaltul Serviciu de Afaceri Externe cu rang de ministru-consilier. Ocupă în prezent funcția de șef al misiunii Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Bosnia și Herțegovina, detașată de la Departamentul de Stat din 2019, informează ȘtiripeSurse.

Anterior, a ocupat funcția de subsecretar adjunct în cadrul Biroului pentru afaceri europene și eurasiatice al Departamentului de Stat și a fost director al Biroului pentru afaceri rusești și adjunct al șefului de misiune al Misiunii UNESCO a SUA la Paris, Franța.

Printre celelalte misiuni ale lui Kavalec în străinătate se numără: cea de ofițer pentru afaceri culturale la Ambasada SUA din București, România; consilier politic la Ambasada SUA din Kiev, Ucraina; ofițer politic la Ambasada SUA din Moscova, Rusia (de două ori), la Washington, a fost ofițer de management legislativ în cadrul Biroului pentru afaceri legislative și director al Unității economice din cadrul Biroului coordonatorului pentru asistență pentru noile state independente.

Cealaltă față a lui Kavalec

După cum informa The Gateway Pundit în 2019, Kavalec a fost retrasă de la nominalizarea de ambasador în Albania de președintele SUA Donald Trump după ce s-a aflat de implicarea ei în falsa „afacere rusească” aruncată asupra lui Donald Trump de mașinăria globalistă din jurul lui Hillary Clinton.

Kavalec a comunicat cu autorul dosarului inventat, Christopher Steele, și a furnizat informații oficialului de top al Departamentului de Justiție, Bruce Ohr, înainte și după alegerile prezidențiale din 2016.

După cum s-a dovedit, ea a fost în contact cu personalul lui Obama care încerca să îl demită pe președinte în mod fraudulos.

Kavalec s-a întâlnit, de asemenea, cu spionul britanic Christopher Steele folosit ca „front-man”, pentru a aranja falsa legătură Trump-Rusia.

După cum a informat ActiveNews, Biroul Procurorului Special John Durham a confirmat la finalul anului trecut arestarea lui Igor Danchenko, o sursă cheie a fostului agent MI6 Christopher Steele. Pe baza informațiilor false ale lui Danchenko, Steele a întocmit dosarul care a constituit fitilul afacerii Russiagate și a inculpării lui Donald Trump.

Democrată cam zgârcită, Kavalec i-a donat 250 de dolari lui Barack Obama în 2012 și tot 250 de dolari lui Hillary Clinton în 2016.

 

 

Sursa: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile