Actualitate

Cine face parte din Grupul tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase care a desființat dependența scenariului de funcționare a școlilor de rata de incidență ? Din 28 de membri, doar 16 sunt medici – Lista completă

Grupul tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, care a desființat dependența scenariului de funcționare a școlilor de rata de incidență, este condus de Raed Arafat și are 28 de membri, dintre care doar 16 sunt medici.

Medicul Andrei Rogoz a anunțat într-o postare pe Facebook că nu i s-a permis participarea la ședința respectivă a grupului tehnico-științific:

„Nu am altă posibilitate de exprimare publică (și nici nu mă interesează să am), dar în legătură cu informațiile apărute în presă privind calitatea de membru al „Grupul Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României din cadrul CNSU” doresc să precizez că NU mi s-a permis participarea la ședința și implicit nici la votul în urma căruia s-a decis eliminarea pragului de 6:1000 drept criteriu pentru trecerea școlilor în online. Nu voi avea comentarii suplimentare și nici nu doresc să răspund la întrebări pe această temă. Mulțumesc.”

Grupul funcționează ca organism de suport tehnic al Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

Componența actuală a fost aprobată în ianuarie 2021 și modificată în august.

Astfel, la poziția 2, din partea Ministerului Sănătății au intrat în grup dr. Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase și dr. Daniela Rajka, medic primar medicină de familie, potrivit informațiilor furnizate vineri de Grupul de Comunicare Strategică.

 

Sursa: G4Media 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile