Actualitate, Sport

Ciprian Marica a făcut mărturii cutremurătoare. A avut COVID alături de familia sa. „Multe medicamente sunt în testare”

Fostul fotbalist român, Ciprian Marica a făcut mărturii cutremurătoare în contextul coronavirusului. Acesta a fost infectat. Alături de el au suferit și soția, copiii de 2 și 4 ani, dar și bunicii. Declarațiile au fost făcute în cursul serii de miercuri.

„Medicamente în testare”

Patronul clubului de fotbal Farul Constanța a dezvăluit, miercuri seara, că a fost infectat cu SARS-COV-2, dar nu a fost la spital, deoarece mulți medici din cercul său de prieteni l-au sfătuit să nu o facă pentru că ”multe tratamente sunt în testare”.

Vestitorii groazei

„Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care sa nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!”, spune Marica.

Mesajul fotbalistului

„Bai, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât sa va văitați sau să amenințati la TV.
De un an de zile, aceleași figuri. Care au avut un an de zile să găsească rezolvări, nu probleme. Care pentru asta sunt plătiți. Dar chiar n-or fi alte competențe în domeniu care sa vorbească și, mai ales, să vină cu soluții?

Nu mai știe nimeni nimic despre Covid in tara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care sa aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în față să bage groaza în populație ne-am cam săturat! Ajunge! Că pare că vă face plăcere, că de-abia așteptați să promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!”, scrie fostul fotbalist pe Facebook.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Gabiu
Gabiu
2 ani în urmă

Atata timp cat marica crede ca a avut covid inseamna ca cei de care zice el ca tot baga groaza in populatie si-au facut treaba si l-au convins si pe el ca are boala provocata de un virus care nu s-a dovedit ca exista inca.
Asta e genul de om care nu-si vede urma prostiei.