Actualitate

CÎȚU este nemulțumit de activitatea POLIȚIEI ROMÂNE. „Pandemia nu s-a terminat!”

Premierul României, Florin Cîțu, este revoltat pentru faptul că de o lună și jumătate cazurile de coronavirus cresc. Acesta pune totul pe seama faptului că Poliția Română s-a retras în ultima perioadă și nu mai intervine.

Cîțu spune că oamenii au impresia că pandemia este pe terminate și că regulile de protecție sanitară nu mai sunt respectate.

„Aceste măsuri cred că vor ajuta foarte mult în perioada următoare. Veţi vedea şi în Bucureşti, eu cred că vom vedea efectele imediat. M-am uitat pe ultimele cifre din Bucureşti, am făcut apel acum câteva zile la primari, la prefecţi, la MAI, toate acele autorităţi care sunt responsabile să fie mai vizibile. Am cerut în discuţia mea cu prefecţii, cu preşedinţii de Consilii Judeţene, să nu mai văd luni, deci după acest week-end să nu mai văd acele imagini cu oamenii care stau la cozi sau prin cluburi şi aşa mai departe, fără să respecte regulile de distanţare socială”, a declarat primul ministru, joi seară, într-o emisiune la Digi 24.

Cîțu despre Poliție

„Cred că s-a retras în ultima perioadă şi e momentul să revină, pentru că încă nu a trecut de pandemia şi sunt reguli care trebuie respectate. Am atras atenţia asupra faptului că văd din ce în ce mai multe persoane pe stradă care nu poartă mască, acum o lună jumătate, şi am spus că dacă ne relaxăm prea repede ajungem în această situaţie şi, din păcate, am ajuns aici, iar măsurile pe care le luăm au darul de a reduce acest efect al pandemiei. (…)”, a afirmat Cîţu.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile