Actualitate, Politic

Cîțu recunoaște cât de bine e afară fără mască. „A fost wow”, spune premierul

Premierul României, Florin Cîțu, a scris sâmbătă pe pagina personală de Facebook că a fost la o plimbare în dimineața zilei în care restricțiile au fost eliminate. Prim-Ministrul anunță că urmează o nouă serie de relaxări din data de 1 iunie.

Postarea premierului

„Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați. Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil.”, scrie acesta pe rețeaua de socializare.
Relaxarea de până acum
O primă măsură de relaxare luată de autorități în acest an a fost renunțarea la mască în aer liber pe data de 15 mai. Cu toate acestea, restricția este aplicată în continuare în spaţii publice precum pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun.

O altă măsură a fost renunțarea la restricțiile care privesc ora și programul restaurantelor, cafenelelor va fi în intervalul 05-24.00, a mai anunţat Florin Cîţu.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile