Actualitate, Politic

Clotilde Armand îi răspunde lui Marcel Ciolacu: Aveți de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi – Liderul PSD anunțase că va mobiliza tot partidul pentru a o demite

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat duminică seară că social-democrații au strâns deja peste 15 mii de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand. În replică, primarul USR PLUS le cere PSD-iștilor să plătească restanțele la taxele de gunoi. ”Noi imagini cu președintele PSD disperat că și-a pierdut diamantele. Se solicită intervenția președintelui României și a armatei PSD să fiu înlăturată de la primărie.

Sincer, n-am crezut că PSD și conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de șoc. Înțeleg că liderii PSD au apelat și la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă.  PS: Dle. Ciolacu, până strângeți semnăturile să mă demiteți mai bine strângeți bani de la liderii PSD pentru că aveți de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”, a scris primarul Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, continuă să o acuze pe Clotilde Armand că a fraudat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, apreciind că imaginile difuzate la Antena3 sunt cât se poate de reale.

Sursa: G4 Media

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile