Actualitate

Colonel Florin Șinca: “Refuz noua carte de identitate” – Carte de identitate – rușine cui te-a făcut!

E o vorbă: Carte frumoasă, cinste cui te-a scris. S-a dus și asta.

Lansarea noii cărți de identitate la Cluj-Napoca nu e întâmplătoare. Boc și camarila sunt avangarda progresismului distrugător. Individul (cum e Cîtzu pentru Johannis era el pentru Băsescu), după ce-a săpat la temelia țării, sapă la cea a familiei normale.

Ieșirea de ieri, la o conferință de presă în bătătura DEPABD din cartierul Drumul Taberei a chestorului nebărbierit nu a izbutit să răspundă la întrebările poporului. Le-a adâncit. În esență, așa cum a cerut și Alianța pentru Unirea Românilor:

1.De ce cartea de identitate electronică (cu cip, ca un card, pentru necunoscători) nu are tricolorul?

2.De ce în loc de sex e trecut gen/gender?

Termenii de „sex” și „gen” sunt folosiți adesea ca sinonime, dar sunt termeni diferiți, conform nebunilor de la OMS.

Termenul „sex” se referă la caracteristicile biologice, anatomice și fiziologice care definesc bărbații și femeile, cu care ne naștem și cu care sfârșim. Ești de sex bărbat sau femeie.

Dar genul e, mai nou, îmbrățișat de progresiști/noii comuniști cam așa: aspectele sociale, psihologice și comportamentale, în special normele impuse de societate, aspecte pe care societatea le consideră potrivite pentru femei și bărbați. După ei, genul e fluid, se poate schimba, inclusiv de copii. Ești de genul masculin, feminin, transexual, gay, lesbian și ce-o mai urma în capul nebunilor.
Înțelegeți, este o reeducare.

Au încercat, să vadă dacă se poate, dacă ține la vulg, cu gen pe noua c.i., acum au dat înapoi, zicând că pot modifica etc. Jalnic.
Iar MAI e folosit ca vârf de lance. Dacă chestorul de la DEPABD nu-și dă seama că e folosit de rătăcitul de Bode ori de doamna Plus, general Irina Alexe, secretar de stat la MAI și șeful lui ierarhic, să se apuce de altceva.

Și acum vine gogomănia. Chestorul spune enormitatea că tricolorul nu a fost imprimat, pentru că e steagul cu stele al UE. Ca și cum una o exclude pe cealaltă. Păi de la UE am văzut stele. Stele verzi.

,,Culoarea roșie e o culoare tare”, grăiește preopinentul și tehnica nu permite să se pună roșu. Păi steagul are roșu, sângele e roșu. Ce facem, nu-l mai punem pe documente?
Tot el zice că nu a mai fost loc de tricolor, că spațiul prețiosului buletin e limitat. Frățică, pe bune? Cât te-ai căznit să zici asta? Taman pentru tricolor nu mai era loc.

Chestia că a fost supus dezbaterii publice din 17 noiembrie 2020 e o altă găselniță a sistemului. Cică transparență decizională, când aveam (avem) plandemie, când era campanie electorală, stam cu cârpa pe față și ne ardea să ne uităm pe pagina MAI. În plus, în anexa 5 a proiectului de HG nu apare foto/faximil cu c.i. pentru a ne da seama. O altă șmecherie.

Voi refuza categoric noua carte de identitate, cu riscul de a fi amendat.

Doamne ajută!

 

Sursa: Nationalist. ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile