Actualitate, Social

Comportamentul ABUZIV al polițiștilor, surprins pe camere! Trei agenți, filmați în timp ce lovesc cu picioarele în cap un om încătușat (+ VIDEO)

Incidentul a avut loc în grădina unui bloc din Cluj, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie, iar un locatar a surprins întreaga scenă halucinantă.

Polițiștii au fost agresivi în timp ce încercau să încătușeze un bărbat

În timpul în care agenții încercau să îi pună cătușele, bărbatul se zbătea și țipa de durere. În acel moment, polițiștii l-au lovit de câteva ori cu picioarele în zona capului, scrie stiridecluj.ro

În scenele filmate de la fereastra unui bloc din apropiere și distribuite pe rețelele de socializare se observă un bărbat, aflat în stare de ebrietate, pus la pământ de polițiști, pentru că ar fi făcut scandal la fața locului. Ca să îl calmeze, agenții l-au lovit cu picioarele în cap, deși era imobilizat la sol.

În scurt timp, un alt agent calcă pe cap victima, care țipă de durere.

Victima se afla în stare de ebrietate

”După cum se vede, în noaptea dintre 25 – 26.11.2022 în jurul orei 04:22, Calea Turzii, aproape de sensul giratoriu de lângă Sigma, 3 agenți de poliție încearcă sa aplaneze o situație unde un domn pare a fi în stare de ebrietate.

După ce unul dintre agenți îl lovește cu piciorul (0:15), un al treilea (la 0:47) vine și îl calcă pe cap de doua ori. Mi se pare un gest neprofesionist și inuman de care au dat dovadă. Indiferent de situație nu procedezi într-un asemenea fel”, a spus un martor, potrivit sursei citate mai sus.

VIDEOCLIPUL poate fi urmărit AICI

În cele din urmă, bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost dus la secție. Imaginile surprinse de martor au ajuns pe rețelele de socializare unde au strâns numeroase reacții negative la adresa agenților violenți.

Sursa: Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile