Actualitate

Consilierul prezidențial pe Sănătate dr. Loreta Păun, izolată la domiciliu ca suspectă de Covid deși este dublu vaccinată și avea bucurii la doza trei

Consilierul pe chestiuni de Sănatate al președintelui Klaus Iohannis, dr. Loreta Păun, este izolată la domiciliu, potrivit unor surse Antena 3. O vaccinistă convinsă, Loreta Păun se bucura zilele trecute că începe vaccinarea cu a treia doză.

Consilierul prezidențial spune că este contact direct al unui bolnav COVID dar este posibil să fie infectată cu coronavirus, conform Antena 3. Medicul Diana Păun era așteptată la Stress Congres 2021 de la UMF Carol Davila, dar a anunțat în ultimul moment că nu mai poate participa fizic.

Eficiența vaccinurilor proslăvite de dr. Loreta îți spune, iată, cuvântul, pe propria ei piele.

„Vestea bună este că de astăzi începe vaccinarea cu doza a treia, pentru cei care au mai mult de șase luni de la prima vaccinare. Mă bucur că beneficiază în primul rând personalul medical, pentru că cunosc foarte mulți colegi care abia au așteptat acest anunț și sunt convinsă că deja sunt la centrele de vaccinare și practic își fac a treia doză, pentru că ei au înțeles că numai fiind sănătoși pot susține sistemul medical și pot ajuta pacienți care, din păcate, nu au înțeles că vaccinarea este singura lor șansă.”, mai spunea Loreta la aceeași dezbatere, conform DC Medical.

Anul trecut, șeful Clinicii chirurgie ll, dr. Sorin Păun, soțul Dianei Loreta Păun, consilier prezindențial pe probleme de Sănătate, a lovit doi medici cu un aparat medical în timpul unei operații și i-a înțepat cu o seringă folosită anterior la un bolnav infectat cu Hepatita C, conform plângerii formulate de medicii agresațiDr Păun a ajuns șeful Clinicii chirurgie II la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca după ce medicul Mircea Beuran, care ocupa această funcție, a fost implicat într-o anchetă penală. 

Sursa: Alesandru Anghel/ ActiveNews 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile