Actualitate, Social

„Conspirații” acum un an, adevăr azi. Cele 7 minuni ale COVID-19 și strategii economice „de sus”

Data de 3 martie 2020 se apropia cu pași repezi de carantina generală. Urma lockdownul, urma stoparea planetei. Străzi goale, magazine pustii, restaurante și cafenele fără clienți, zboruri anulate și granițe închise. Atunci a apărut în presă un articol de tip „conspiraționist”care începea astfel: „Sigur că acest virus există așa cum există și antidotul său.  Trăim într-o epocă de înaltă știință și tehnologie, dar în care nu contează viețile oamenilor.

Ajungem un an mai târziu, în 2021. Se poate constata cât costă viețile oamenilor, cine se ocupă de îngrijirea lor și cât contează ca populația să rămână integră.

 Arme biologice, foloase economice

 COVID-19 „aduce bani unora -care trebuie- sărăcindu-i pe alții.”, scria în 2020 oficialmedia.com. „Mediatizarea agresivă  produce beneficii prin haosul creat.”, vedem acum că rata de mortalitate este una chiar scăzută, dar mass-media promovează atât de intens încât lumea se sperie.

Cele 7 minuni ale COVID-ului

  1. Câți bani se spală și se clătesc din pensii si alocări sociale în statele în care mor acești batrâni? Sau cât ar pierde dacă ei ar mai trăi 5 sau 10 ani, instituționalizați? ;
  2. Ce crestere abruptă de încasări prin consum. Nimeni nu prestează servicii, nimeni nu produce. Venituri la stat din impozite și taxe -în 30 de zile cronologice- cât pentru un an bugetar, doar din îmbulzeala pe consum;
  3. Limitarea oricărei acțiuni de protest civic-indiferent de deciziile politice- prin instituirea situației de urgență;
  4. Amânarea oricăror manifestări culturale, artistice, soprtive, religioase, întâlniri diverse, fapt ce duce la economii fabuloase în bugetele locale și naționale;
  5. Sistarea tuturor investițiilor noi, a unor proiecte de infrastructură, o altă resursă financiară -atât în plan local cât și național- care va rămâne în visterii.
  6. Luarea de decizii politice și administrative fără respectarea drepturilor omului, a opiniei comunității, în speță a societății civile;
  7. Interzicerea și/sau închiderea grupurilor media care spun adevărul, a celor care le devoalează și deranjează planurile mafiote.

COVID este un fel de Jason Statham?

„Un fel de Jason Statham în Transporter, cu liste și adrese bine stabilite. Și multe valize cu bani. Dar știu că sunt destui îndobitociți de media, care nu vor crede o iotă din ce spun și, de pe urma cărora beneficiază stăpânii virusului poznaș.”

Liste și adrese stabilite? Valize cu bani? Toate sunt probabile și demonstrabile. Mass-media are puterea de a ascunde și a reda doar ceea ce dorește. Cititorii trebuie să caute și să discearnă tot ceea ce le este livrat ca informație.

Întrebare de un miliard de dolari în 2020: „Cine o să folosească mai mult săpun, Trump în libertate sau Ivanka în izolare?”. Putem răspunde în 2021?

Sursa colerare: https://oficialmedia.com/strategiile-economice-si-geopolitice-nu-tin-cont-de-vietile-oamenilor/?fbclid=IwAR0B-0_OHp6wzGs5iMkgFSuiqkN_gK4JwZpxznAwICDF4-PtqFidTsgjC2o

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile