Actualitate

Copil de 13 ani sănătos, fără probleme, vaccinat cu ambele doze de Pfizer, a decedat la mai puțin de 3 zile după administrarea vaccinului anticovid

Copil de 13 ani din Michigan, SUA, vaccinat cu ambele doze de Pfizer, a decedat la mai puțin de 3 zile după administrarea vaccinului anticovid. Jacob Clynick era sănătos, fără probleme. Zeci de cazuri reclamate în SUA, după cum recunoaște chiar CNN.

 

 

Jacob Clynick, în vârstă de 13 ani, din Zilwaukee, statul Michigan, a decedat la mai puțin de 3 zile după administrarea celei de a doua doze de vaccin anticovid. Mătușa sa a raportat că Jacob era un adolescent sănătos, fără probleme ascunse de sănătate. La autopsie, s-a aflat că inima băiatului era mărită și înconjurată de un lichid.

”Acum o săptămână, copilul fratelui meu, în vârstă de 13 ani, și-a făcut al doilea vaccin anticovid. La mai puțin de 3 zile după, băiatul a murit. Autopsia inițială(făcută vineri) a arătat că inima lui era mărită și înconjuirată de un lichid. El nu a avut nicio problemă de sănătate. Nu lua medicamente”, a declarat mătușa lui Jacob.
”Familia noastră este devastată. M-am luptat mult să pot pune acest mesaj pe Twitter. Sunt pro-vaccin. Ne-am vaccinat și eu, și copilul meu de 14 ani. Știu că, în general, vaccinul este sigur. Doar că acum Jacob a murit”, a mai adăugat aceasta.
Până și CNN recunoaște că adolescenții și copiii par să aibă reacții imediate mai puternice la vaccin decât adulții. Medicii din Virginia și Texas au raportat constatări similare într-o serie de cazuri la șapte bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 39. Și aceștia au avut simptome alarmante, inclusiv dureri în piept. Ei au fost diagnosticați cu miocardită, au fost tratați și externați, au raportat medicii în revista Circulation. „Luați în considerare miocardita și pericardita la adolescenții sau adulții tineri cu dureri acute în piept, dificultăți de respirație sau palpitații”, îndemna CDC, într-o recomandare adresată medicilor.
Familia devastată a anunțat înmormântarea băiatului, declarând astfel:
”Fiul, fratele, nepotul și prietenul nostru iubitor s-a stins din viață miercuri, 16 iunie 2021, la reședința sa. Avea 13 ani. Jacob Michael Clynick s-a născut la 2 august 2007 în Rockwood, Michigan, la Joseph Clynick și Courtney Jones. A fost elev la Zilwaukee Elementary. Jacob a fost un membru credincios și activ al grupului de tineret al bisericii timp de mulți ani.
Îi plăceau jocurile și iubea Pokémon. Jacob era cunoscut pentru glumele sale și avea un meme pentru fiecare ocazie. Dar, ceea ce a iubit cel mai mult a fost familia sa.
Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 26 iunie 2021, la ora 14:00, la Deisler Funeral Home, 2233 Hemmeter Road, Saginaw, MI 48603. Episcopul John Lowry va oficia”.
Amintim că, în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, au fost raportate zeci de cazuri de inflamații cardiace și unele cazuri de tulburări de coagulare a sângelui. Un articol despre șapte adolescenți americani din mai multe state, publicat de AP în Pediatrics, se numără printre cele mai recente rapoarte privind inflamațiile cardiace la copii descoperite după vaccinarea cu COVID-19.
DailyVeracity observă că acum mătușa cere CDC – organul de control american – să verifice toate aceste cazuri în timp ce acum câteva luni considera că eventualele milioane de victime ale vaccinurile merită dacă aduc schimbarea republicanilor…
Sursa: C.V. / Activenews 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile