Actualitate

Covid19 a distrus libertatea de exprimare : Anchetă a poliției după distribuirea unor broşuri cu mesaj împotriva vaccinării anti-COVID-19

Poliţiştii din Alba au demarat o anchetă după ce în două sate din judeţ au fost distribuite, de persoane necunoscute, broşuri ce conţin mesaje care îndeamnă cetăţenii să nu se vaccineze, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Astfel, potrivit sursei citate, în urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii privind distribuirea, pe raza localităţilor Geomal şi Geoagiu de Sus, a unor broşuri ce conţin mesaje care îndeamnă cetăţenii să nu se vaccineze, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud s-au sesizat cu privire la posibile fapte de comunicare de informaţii false.

„Cercetările sunt continuate, pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care broşurile au ajuns la cetăţenii din cele două localităţi, a precizat IPJ Alba, potrivit Agerpres.

Titlul broşurii distribuite în cele două sate din Alba este Vaccinul este un experiment. Nu vă vaccinaţi ca să nu regretaţi.

Mai multe detalii: FOTO: Revistă cu știri anti vaccin-COVID, distribuită în două localități din Alba. Cazuri similare în țară și un dosar penal

Sursa: Digi24

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile