Actualitate

Cum se răspândește „varianta Delta” atâta timp cât nu există un test direct pentru varianta Delta?

„Varianta Delta a Covid-19 este ultima găselniță a armei biologice chinezești dezlănțuite în lume. Dar un lucru mi se pare foarte îngrijorător – mass-media, experții și unele organizații de sănătate insistă că responsabilă pentru ultima explozie a cazurilor de Covid este varianta Delta, însă nu există niciun test pentru varianta Delta”, observă jurnalistul Larry Johnson, într-un articol de opinie publicat pe site-ul The Gateway Pundit.

Johnson continuă:
„Ar fi fost ceva dacă reportajele din mass-media ar fi relatat povestea unor oameni care au fost testați și apoi, o zi sau două mai târziu, au aflat cu întârziere că sunt purtători ai variantei Delta. Dar nu asta este ceea ce se relatează.
Testarea pentru varianta Delta este prezentată ca un articol de credință. Iată un exemplu:
Datele furnizate de Public Health England (PHE) arată că, deși, în general, șansele de a fi reinfectat sunt foarte mici, varianta Delta, identificată pentru prima dată în India și care este responsabilă pentru aproximativ 99% din cazurile din Marea Britanie, prezintă un risc mai mare. După cum ActiveNews a relatat anterior, varianta Delta e mai transmisibilă, dar nu și mai patogenă.
 
Aceasta, în contextul în care noi date au prezentat analiza defalcată a numărului de persoane internate în spital cu varianta Delta care au primit una sau ambele doze de „vaccin” Covid.
Între 21 iunie și 19 iulie, aproximativ 1.788 de persoane au fost internate în spital după ce au fost testate pozitiv la varianta Delta.
 
Dintre acestea, 970 (54%) erau nevaccinate, în timp ce 530 (30%) au primit ambele doze.
Deci, cum are loc testarea? Se pare că necesită niște analize de laborator destul de sofisticate:
Deși nu există teste directe pentru varianta Delta, testele PCR care prezintă un rezultat pozitiv la SARS-CoV-2 pot fi supuse unei analize genetice, cum ar fi „secvențierea genomică”, care ne arată dacă este vorba de varianta Delta (sau de o altă variantă). Asta înseamnă că este posibil să se stabilească cu exactitate dacă cineva este bolnav cu varianta Delta a Covid-19.
Deși este „posibil” să identificăm că cineva poate avea varianta DELTA, NU EXISTĂ UN TEST DIRECT.
Așadar, îmi repet întrebarea – cum de știm că majoritatea cazurilor noi sunt „DELTA”, atâta vreme cât nu există un test DIRECT?”

O întrebare destul de întemeiată, credem noi…

Sursa: Vlad Pârău/ Active News
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
summum bonum
summum bonum
2 ani în urmă

Tisztelt Szőke Mária! Naponta többször benézek ide, hogy híreiket olvassam. Köszönöm!
Igen, olyan áttetsző, hogy most a Delta is megérkezett, jó lenne látni a bizonyítékot, és hogy miként van beállítva a teszt, ami kimutatja ezt vagy bármelyik variáns vírust, még persze az eredetit is.
Olvasom a google fordításában a román nyelvű híreket is.
Köszönöm a kitartó munkájukat, jó egészséget kívánok: egy nem tesztelt,nem oltott magyar pedagógus

summum bonum
summum bonum
2 ani în urmă

Kissé mást olvasok, mint amit írtam ☺

2
0
Spune-ți si tu părerea.x
()
x