Actualitate

„Curăţăm drumurile de duhurile necurate cu agheasmă, cruci şi cântece de biruinţă”: Gigi Becali, participant la Marşul Normalităţii (+video)

Gigi Becali a mers duminică în centrul Capitalei şi a stropit cu agheasmă zona în care sâmbătă s-a desfăşurat Bucharest Pride.
În cursul zilei de duminică, 15 august, Gigi Becali a participat la „Marşul Normalităţii“, împreună cu Mihai Stoica şi Alexandru Tudor, dar şi cu un sobor de preoţi „pentru sfinţirea locului“.

 

 

Bucharest Pride s-a terminat pe 14 august, iar la eveniment au participat circa 2.000 de persoane, un număr de patru ori mai mare decât cel înscris pe autorizaţia emisă de Primărie.  „Am ales să fac asta (să particip la Marşul Normalităţii-n.r.) pentru că trebuia să o facă cineva, adică noi avem obligaţia să sfinţim locul pe unde trec ei (comunitatea LGBTQ -n.r.).  Unde ei murdăresc şi lasă duhuri necurate, noi trebuie să sfinim ca să locul ca să nu se întâmple lucruri rele pe aici, aşa cum a făcut Iisus Hristor în ţinutul Gadalenilor, unde a  trimis pe demeni în porci, porcii s-au băgat în apă şi s-au inecat, după care Hristos s-a urcat în barcă să sfinţească apa ca să nu lase duhurile necurate să facă rău oamenilor. Până la urmă ce-au făcut, au venit, s-au plimbat puţin, important e că poporul nostru nu-i acceptă. E clar că au fost respinşi.“, a spus Gigi Becali. „Noi vrem să facem un marş de curăţire. Nu avem nimic cu ei. Sunt nişte oameni. Păcatele lor urâm şi nu pe oameni şi atunci noi mergem în spatele lor ca să curăţim ceea ce e murdăresc“, a mai spus afaceristul.

Sursa: Societate

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile