Tehnologie

Dacia a lansat primul model electric. Precomenzile se fac online. Vezi aici prețurile și timpul de livrare

Precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului model electric de la Dacia se deschis online din data de 20 martie. Primele livrări vor fi făcute în septembrie.

”Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC”, anunţă compania.

Dotările mașinii

Modelul are autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Aceasta beneficiază de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opţiune, Goji Red.
Prețul este estimat la 16.800 Euro (TVA inclus). Acest model al Dacia va putea fi achiziționat și prin programul RABLA PLUS, subvenție care ajunge la aproximativ 9.000 de euro pentru achiziția mașinilor 100% electrice.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile