Fară Categorie

Dan Diaconu: Iohannis, Orban, Cîțu, Arafat, Gheorghiță & comp., din punct de vedere oficial sunteți criminali!

Cel mai ciudat și malefic personaj al istoriei contemporane – Anthony Fauci – și-a dat demisia. Nu, încă nu pleacă, asta se va întâmpla din iarnă. Dar va pleca! Citind „The Real Anthony Fauci”, cartea lui Robert F. Kennedy Jr. (a cărei recenzie am făcut-o la începutul anului) nici nu mai poți să te întrebi cum de-a ajuns omul acesta malefic acolo, ci deja treci la nivelul următor gândindu-te: „totuși, cât de mizerabil poate fi statul subteran american în condițiile în care un asemenea personaj malefc își face de cap la lumina zilei”?

Din punctul meu de vedere, demisia acestui deviant e umbrită de un alt element, anume noul ghid al CDC(Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA) în ceea ce privește lupta împotriva infecțiilor cu COVID-19. În conformitate cu noul ghid, copiii expuși la cineva bolnav de COVID-19, pot să meargă în continuare la școală. De asemenea, persoanele asimptomatice numai trebuie testate. În mod surprinzător, CDC a renunțat la distanța minimă de doi metri. Ce ușurare pentru mulți! Știți, era bancul acela cu un ascultător care întreabă dacă se poate face dragoste la distanță, iar răspunsul de la  Radio Erevan este: „Da, se poate, cu condiția ca lungimea să fie mai mare decât distanța”.  Dar stați, că n-ați aflat totul! CDC spune că persoanele care au avut COVID au un anumit grad de protecție împotriva evoluției grave a bolii, ca efect al infecției lor naturale anterioare. Vai, dar sunt șocat! Geniile de la CDC spun că nu trebuie făcută diferențierea între vaccinați și nevaccinați. Așa-i că vă simțiți loviți în moalele capului de această „dezvăluire epocală”? Nu, nu trebuie. Absolut toate aceste „constatări de ultimă oră” ale CDC sunt cele care m-au calificat pe mine și pe alții ca mine la capitolul „conspiraționiști”, sunt cele care au determinat ascultări, filări și intimidări ale celor care susțineau altceva decât „doctrina Pfizer”, dictată de la vârf de către diavolul Fauci și preluată papagalicește de toți „repetitorii” de peste tot de pe planeta aceasta.

Nu, nu sunt mulțumit de demisia lui Fauci! Omul ăsta, pentru toate mizeriile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale – ar trebui condamnat la moarte și executat public. Da, medieval, în piața publică! Și, pentru că am vorbit despre diavolul de la vârf, nu trebuie să ignorăm cetele drăcești care i s-au subordonat peste tot pe planetă. Iohannis și Orban au suspendat oficial drepturile omului în România pentru a declara starea de urgență. Ce anume a determinat acea uzurpare irațională a puterii? Ce anume a justificat scoaterea inutilei noastre armate pe străzi cu echipament de război? Din starea de urgență s-a ieșit cu mai mulți îmbolnăviți de COVID decât înainte. Însă, dincolo de încarcerarea noastră în case, s-a petrecut un genocid despre care nimeni nu spune nimic. Anul 2020 a fost anul în care au murit 90% dintre bolnavii de cancer deoarece nu li s-au făcut tratamentele ca efect al închiderii spitalelor. Nu știu ce șansă aveau oamenii aceia, nu știu câți dintre ei ar fi scăpat. Da, cancerul este, în majoritatea cazurilor, o boală terminală, dar sunt atâtea exemple de oameni care și-au prelungit viața. În 2020, bolnavilor de cancer li s-a tăiat viața. Au fost condamnați la moarte de Iohannis&Comp.

Și nu doar cei bolnavi de cancer și-au găsit sfârșitul, ci și mulți dintre cei cu boli cronice grave. Mulți bolnavi ajunși la ATI au murit cu zile din cauza triajului. Asta n-o mai spune nimeni! Starea de urgență a fost înlocuită cu anticonstituțonala „stare de alertă” care l-a transformat pe Arafat într-un fel de dictator local. El decidea la câți metri ai voie să te apropii de nevastă, câte măști trebuie să-ți pui pe meclă pentru a te califca să ieși în lume, câte persoane să stea la un moment-dat pe stradă și pe ce parte a ei s.a.m.d. Privind din afară te-ai prăpădi de râs atunci când ai constata cât de aberanți devin unii. Mai țineți minte când s-a dat ordinul să se spele aleile cu dero? Desigur, la fel îți vine să râzi când te gândești cât de proști erau propagandiștii de partid pe vremea lui nea Nicu, cât de cretini erau unii prim-secretari sau cât de idioți erau milițienii. Așa e, e de râs, dar doar să nu pici tu sub presiunea acestor imbecilități deoarece atunci toată comedia se transformă în tragedie. De asta am avut parte cu ocazia pandemiei.

Sper să nu uitați măgăriile cu cele 120 milioane de doze de vaccin comandate de Cîțu și șleahta de useriști. Sper să nu uitați presiunile imense făcute pentru vaccinarea în masă. Iar cei din „brigada vaccin” sunt chiar mai criminali decât primii întrucât au condamnat oameni la otrăvire. Morțile subite care-au survenit ulterior, cazurile de îmbolnăviri inexplicabile care nu au cum să aibă altă cauză în afara vaccinului experimental, toate acestea stau mărturie, sunt dovezi. Oamenii aceștia trebuie să plătească. Vă dați seama la ce-au putut să se preteze: să pună o depilatoare inghinală pe postul de ministru al Sănătății pentru a fi telecomanda lui Vlad Voiculescu și a industriei farmaceutice! Și toată asa pentru a canaliza banii spre nemâncata caracatiță externă.

Nu pot să trec mai departe fără să amintesc atacurile barbare asupra doctorului Răzvan Constantinescu. Norocul domniei sale este acela că are un psihic de fier și a putut rezista atacului telecomandaților. De asemena, a întors în instanță absolut toate măsurile aberante luate împotriva sa de către UMF Iași. Sunt curios: demneții care au făcut acele presiuni infernale asupra cadrelor didactice și a studenților mai sunt în funcție? Locul lor ar trebui să fie a pușcărie!

Personal îi consider pe toți cei care-au fost la butoanele puterii – inclusiv falsa opoziție a lui Ciolacu – criminali care trebuie să răspundă. Nu-s vorbe mari. Oamenii aceștia au mâinile pătate cu sânge și trebuie să cunoască rigorile legii! Așa ar fi normal dacă și noi am fi normali la cap. Din păcate, pedeapsa cu moartea a fost scoasă din legislația noastră, dar o spun fără a exagera că ar merita reintrodusă chiar și doar pentru a-i pedepsi pe acești criminali care, în continuare, se comportă de parcă n-ar fi făcut nimic.

Există și o altă specie, din punctul meu de vedere infernall de mizerabilă, anume profitorii crimelor. Toată propaganda infectă plătită din bani publici, toate acele portavoci care repetau prostește sloganurile primite în plic, toți acei evangheliști a satanei farma, care-au spălat creierele oamenilor onești, trebuie să plătească. Ar merita să li se interzică orice ieșire în public, să li se pună pumnu-n bot așa cum i s-a pus lui Dan Diaconescu! TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ deoarece sunt părtași la crimă! Fără doar și poate! Așa cum acum repetă la modul imbecil „schimbări climatice”, „încălzire globală”, „secetă”, „domul de foc”, la fel repetau înainte  „poartă masca”, „fii responsabil”, „vaccinează-te” s.a.m.d. Mai țineți minte cenzura crâncenă de care-am avut parte în perioada stării de urgență? Mai țineți minte cum s-a răzbunat Plăvanul pe regretatul Marius Albin Marinescu, închizându-i site-ul? Toate acestea s-au făcut pentru ca cei din caracatița numită presă să-și tragă fonduri babane de la buget. Ei, în momentul de față, sunt bugetari, nu jurnaliști!

Picarea lui Fauci și „schimbarea punctului de vedere” al CDC arată limpede că noi, „conspiraționiștii”, am fost cei care-am păcătuit deoarece am spus adevărul. Iar ei sunt criminali! Iohannis, Orban, Arafat, Cîțu, Voiculescu și voi toți ceilalți implicați mai mult sau mai puțin în genocidul dintre 2020 și 2022, oficial sunteți CRIMINALI! Trebuie să fiți judecați și condamnați! Și vă mai spun ceva: întotdeauna răspunderea e individuală. Nu mai merge fofilarea cum că „așa au făcut toți” sau că „așa a zis OMS, așa a zis Fauci, așa a zis EMA”. Nu, în materie de crimă răspunderea e individuală.

E simplu, criminalilor, memoria celor pe care i-ați ucis ar trebui să vă dea coșmaruri! Chiar dacă vă simțiți siguri în scaunele voastre moi, va veni și vremea judecării voastre, credeți-mă!

 

Sursa:  Dan Diaconu – Trenduri Economice

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
ABC
ABC
1 an în urmă

De ce crezi ca Iohanis este candidat la sefia NATO.