Actualitate, Politic

Din cauza trădării PSD, moțiunea de cenzură a fost amânată

PSD a decis, luni, să boicoteze ședința Birourilor Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, unde se discuta introducerea moțiunii de cenzură, precum și votul în Parlament. Majoritatea social-democraților s-au retras din ședința BPR, astfel că cvorumul necesar nu a fost întrunit, iar moțiunea s-a amânat două săptămâni, informează Digi24 și Știripesurse.

„Noi nu arbitrăm un conflict între PNL și USR PLUS, nu facem parte din nicio tabără. Cum să arbitrăm între dumneavoastră care spuneți că ceilalți sunt hoți cu PNDL iar ceilalți spun că sunteți falsificatori!”, a fost declarația liderului senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, în timp ce, la rândul lui, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis a declarat astfel: : „Când depui moțiune de cenzură, negociezi cu toate forțele politice. N-ați dorit să semnați moțiunea PSD”.
Astfel că, parlamentarii PSD, urmați de cei din PNL, au decis să părăsească ședința BPR, urmând ca, potrivit liderului senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, moțiunea să fie amânată 2 săptămâni pentru verificarea semnăturilor de pe moțiunea depusă de deputații USR și AUR.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile