Actualitate

DECES/ Militar mort după 3 zile de la administrarea vaccinului. Bărbatul avea 47 de ani

Primul deces al unui militar după vaccin a fost înregistrat pe 26 februarie. Cu toate acestea, subiectul nu a fost mediatizat, ci mai degrabă ascuns de presă. Un militar profesionist de la centrul 110 „Comunicații și Informatică” care poartă titlul de „viceamiral inginer Grigore Marteș” din cadrul Forțelor Navale Române a murit subit, la 3 zile după administrarea vaccinului. Medicii au stabilit că de fapt, cauza decesului ar fi infarctul.

Reacție adversă a vaccinului

Conform reacțiilor adverse întâlnite în faza de testare la vaccinurile anti-COVID se întâlnește și infarctul. Cei de la activenews.ro au concluzionat că s-a dorit ascunderea subiectului. „Ați auzit undeva știrea aceasta, la conferințele TV ale vedetei în haină militară care știe întotdeauna că vaccinul nu a produs nici un deces în România? A apărut această informare, ca semnal măcar, între reacțiile severe suspecte care ar trebui raportate zilinic de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe pagina specială creată de STS? Ați citit undeva această știre în „presa centrală”?

Mesajul instituției

Colonelul Cornel Pavel, purtătorul de cuvânt al Statul Major al Forțelor Navale, a declarat, pentru Focus Press, că în data de 26 februarie militarului i s-a făcut rău și a intervenit, inițial, sanitarul din cadrul unității. Ulterior, a fost solicitată prezența ambulanței. „A fost solicitată ambulanța, nu a așteptat la poartă, a intrat imediat. Militarul era conștient, dar a mai fost solicitată încă o ambulanță, de data aceasta dotată cu echipament necesar resuscitării, în caz de necesitate. A fost preluat de ambulanță, dar a decedat în ambulanță”, a explicat Cornel Pavel.

Al 13-lea deces

Regretabilul caz fatal al militarului de 47 de ani de la Unitatea din Mamaia este al 13-lea deces înregistrat de presă după vaccin, considerându-l al 12-lea pe cel al profesoarei Adriana Bunea din Oradea, deși el este, iată, anterior și acestui deces și celui al învățătorului de 45 de ani din Mioveni și al funcționarului de 46 de ani din Tg. Jiu.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile