Actualitate

Decizie majoră cu privire la fraudarea examenelor. ”Aș da interdicția pe viață de a mai candida la Drept”

Studenții exmatriculați de la Facultatea de Drept ar putea să nu mai aibe o carieră în domeniu niciodată. Judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj a emis poziție dură față de studenții exmatriculați pe motiv de fraudare a examenelor.

„Am greșit când am spus 10 ani. După ce am citit anumite comentarii și postări ale unor tineri, cred că sancțiunea adecvată ar fi una singură: interdicția pe viață de a mai candida la Drept. Drept și furt nu pot exista în aceeiași casă. Din fericire pentru trișori (posibil viitori șpăgari și escroci) o asemenea sancțiune nu există.„ , scrie Danileț.

„Eu le-aș da interdicție pe cel putini 10 ani in a mai da admitere”

„Felicitări conducerii Facultații de Drept din cadrul Universității București pentru normalitatea acestei decizii și mișcătoarele cuvinte: Justiția se învață din școală. Dacă școala de drept însăși nu este fermă cu privire la valorile dreptății și echității, justiția nu se poate înfăptui în societate. Aștept ca celelalte facultăți de drept să procedeze la fel. Trișorii nu au ce să caute la Drept! , a scris Danileț pe Facebook.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile