Fară Categorie

Decizie unică în lume. Vaccinații împotriva noului coronavirus nu pot dona sânge

Autoritățile japoneze au interzis din această lună donarea de sânge la persoanele care s-au vaccinat împotriva noului virus.

Astfel, concret, toate persoanele vaccinate sunt retrase și le este complet interzis să doneze sau să transfere sânge altor persoane.

Măsura nu va fi schimbată până când nu va fi elaborat un studiu de detaliu în acest scop. Așadar, în urma unor studii sau date autotitățile pot decide.

Specialiștii spun că organele Sănătății din Japonia, donarea de sânge de către persoanele vaccinate anti-coronavirus este încă sub analiza specialiștilor care se ocupă cu partea sangvină.

Dorim să exprimăm recunoștința noastră sinceră pentru înțelegerea și cooperarea dvs. în ceea ce privește donarea de sânge. În ceea ce privește criteriile de acceptare pentru donarea de sânge pentru cei care au fost vaccinați cu noul coronavirus, suntem în proces de a-l evalua și eventual, lua în considerare în țară, așa că vă rugăm să înțelegeți că ne vom abține de la a dona sânge până când vor fi arătate criteriile.
Vă mulțumim pentru cooperare. În plus, standardul va fi decis până la începerea vaccinării pentru publicul larg și, odată ce va fi decis, vă vom informa pe site din nou. Așteptăm cu nerăbdare sprijinul dvs. continuu în viitor”, este textul unui mesaj postat pe site-ul oficial al Societății de Cruce Roșie din Japonia, conform puterea.ro.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile