Actualitate

Declarații uluitoare ale lui Voiculescu la două zile după demitere în context COVID. „Există diferențe între numerele reale și cele raportate.”

Declarațiile lui Vlad Voiculescu au venit la două zile după demiterea acestuia din fruntea ministerului Sănătății. Alături de acesta, la conferința de presă, a participat și fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, cea care a semnat ordinul prin care era modificată formula de calcul a incidenței.

Cifrele în context COVID

Vlad Voiculescu l-a atacat direct pe premierul Cîțu, despre care a spus că nu s-a consultat aproape niciodată cu Ministerul Sănătății, în schimb a stabilit targeturi. Mai mult, Vlad Voiculescu sugerează că numărul real al deceselor de coronavirus nu este corect raportat: “Îl rog pe prim-ministru să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL, cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19. Nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră arată că există diferențe între numerele reale și cele raportate.”, spune fostul Ministru al Sănătății.

Ancheta lui Voiculescu

”Avem un ministru interimar la minister, care nu știu cât timp are. O să îl rog să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL, cu privire la raportarea deceselor din spitalele Covid-19. Nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră arată că există diferențe între numerele reale și cele raportate”., declară V.V. Voiculescu.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile