Actualitate, Politic

Demisie! Ludovic Orban a făcut anunțul, chiar de la microfonul Parlamentului. Orban a anunţat că devine deputat neafiliat; s-a retras din grupul PNLSe rupe PNL? – VIDEO

Fostul președinte al Camerei Deputaților și ex-lider al Partidului Național Liberal a anunțat, marți, 26 octombrie, că se retrage din grupul parlamentar al PNL-ului.

Ludovic Orban s-a ținut, așadar, de promisiune, fostul premier anunțând încă de săptămâna trecută că va face un astfel de pas. „Am cerut cuvântul pentru a informa plenul (…) că începând de astăzi m-am dezafiliat, m-am retras din grupul parlamentar al PNL și îmi voi continua activitatea ca și parlamentar neafiliat”, a declarat Orban, de la microfonul sălii.

Orban: Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică

Anunțul nu a fost lipsit de critici la adresa actualei conduceri a formațiunii liberale.

„Ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depășește orice imaginație. (…) Practic, s-a creat o criză politică artificial. (…) A fost făcut praf un partid politic, principalul partid de guvernământ, a fost făcută praf coaliția și în plină priză pandemică (…) practic cetățeanul român a fost lăsat fără un guvern cu deplină capacitate de exercițiu oferindu-i-se un circ politic (…). Nu pot să fiu părtaș la acest mod de a face politică”, a susținut fostul președinte al PNL-ului, menționând că e vorba de o ”o mică formă de protest față de tot ceea ce s-a întâmplat”.

Fostul lider al Partidului Național Liberal spune că rămâne membru al acestui partid.

„NU-MI DAU, ÎNCĂ, DEMISIA DIN PNL. ESTE PARTIDUL CĂRUIA I-AM DEDICAT TOATĂ VIAȚA MATURĂ” – LUDOVIC ORBAN

Sursa: Ziarul National

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile