Actualitate, Politic

Deputatul PSD Daniel Ghiță acuză USR PLUS ca fiind DICTATORI. Discuții pentru purtarea măștii

Un nou scandal pe subiectul purtării măștii de protecție a avut loc marți, în Parlament. În Camera Deputaților au avut loc discuții, deoarece deputații PSD Dumitru Coarnă și Daniel Ghiță, dar și un deputat AUR, Florin Pușcașu nu poartă mască, chiar dacă Cristina Prună, președintele ședinței, le-a atras atenția.

Cristina Prună, deputat USR PLUS: „Mă văd nevoită să atrag atenția domnilor deputați Lucian Florin Puşcaşu, Daniel Ghiță și Dumitru Coarnă să poarte masca corespunzător. V-am spus-o și data trecută și v-am rugat insistent ca în plenul Camerei să avem un comportament demn și cu respect față de ceilalți colegi. Aş vrea să vă conformaţi, dacă nu, să părăsiţi sala de plen.”

Dumitru Coarnă, deputat PSD: „Eu am această adeverinţă medicală, am toate documentele medicale necesare. O port de multe ori din respect, dar în momentul în care mă sufoc la propriu trebuie să iau aer că altfel nu mai pot să rămân în sală. Este lege în sensul ăsta.”

Daniel Ghiță, deputat PSD: „Nu mai daţi exemple numai de la PSD. Domnul Bulai data trecută nu a purtat mască. Eu am certificat medico-legal, adică adeverinţă medicală.”

Cristina Prună: „Vă rog să depuneți la biroul permanent.”

Daniel Ghiță: „Vă rog frumos să recitiți legea, apoi să veniţi aici să ne ţineţi lecţii de morală. Dictatura USR PLUS!”

Lucian Florin Puşcaşu, deputat AUR: „Pe toate prospectele măştilor pe care am încercat să le cumpăr scrie că nu mă protejează, scrie că nu se garantează niciun fel de netransmitere a virusului, dar dacă simbolic fac gestul de a pune mască sunt apreciat ca fiind o persoană care vă respectă.”

Cristina Prună: „Din păcate, văd că nivelul de respect în Camera Deputaților este unul foarte jos. Oricât de mult o să încercați să ne intimidați, sau să mă intimidați pe mine, nu o să reușiți.”
Medic ATI Sibiu/ mărturii cutremurătoare: ”Să-i sedezi până la moarte, să-i răstignești ca pe vite și să-i legi de paturi…”

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile