Actualitate, Politic

Deputatul PSD Daniel Ghiţă, către Iohannis: Niciun cuvânt la comemorarea victimelor de la „Colectiv”, a fost atunci doar campanie electorală?

Deputatul PSD Daniel Ghiţă se întreabă, pe Facebook, de ce Iohannis nu a transmis niciun mesaj la comemorarea victimelor tragediei de la „Colectiv” sau de ce nu transmite nimic după tragediile care s-au întâmplat în spitalele din ţară, când au murit oameni arşi şi nici acum nu există vinovaţi.

„Ceaușescu, cizmar  cu patru clase, a făcut mai mult decât toată clasa politică (cu doctorate!) din 1989 până în 2022! Nu vă mai alegeți conducătorii care nu sunt români, si nu iubesc poporul român! Avem o clasă politică slugarnică ce se comportă de parcă suntem o colonie, nu o țară suverană!

Președintele Românei trebuia să aducă acasă toți copiii românilor, alungați din propria țară, pentru un trai mai bun! Nu să dezbine poporul român si să-si bată joc de seniorii României!

Nici un cuvânt despre victimele de la Colectiv? Victimile de la Piatra Neamt? Au fost doar campanie electorală, ieftină. Ei vă dă atât cât puteți duce. Voi le permiteți! Nihil Sine Deo!”, scrie Daniel Ghiţă.

Sursa: EcoPolitic.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile