Actualitate, GREAT RE!SET, Politic

Despre Mafia Khazară

  În afară de faptul că mass-media sistemice mint întotdeauna, în acest caz ambele și-au format opinia eronată că războiul din Ucraina este între Rusia și Statele Unite. Aceasta este o opinie falsă.

Atât Rusia, cât și Statele Unite au un dușman istoric comun, și anume Marea Britanie.

În toate războaiele anterioare, Rusia și Statele Unite au fost aliați. Trebuie să vă reamintesc din nou că războiul care se poartă acum la scară globală, deși aproape invizibil pentru securitatea noastră, este împotriva mafiei khazare.

 

Sediul său se află în City of London (centrul financiar). Este un oraș-stat, așa cum sunt Vaticanul (centrul ideologico-religios) și Washington DC (centrul militar, de forță). De exemplu, Palatul Buckingham se află în orașul Londra, iar regina trebuia să obțină permisiunea de a trece granița pentru a ajunge în altă parte a Angliei, chiar dacă dorea să ajungă la unul dintre celelalte palate ale sale. Cine a condus City of London – Rothschild.

Toate știrile din lume erau difuzate din City of London. Rothschild a fost familia regală din Khaganatul Khazar sub numele de Bauer. Patria originară a khazarilor a fost Sumeria, o zonă aflată acum în Irak. Acest lucru se întâmpla în epoca de bronz a civilizației noastre.

Mai târziu, unii dintre ei s-au mutat în nord-vest și și-au întemeiat statul pe teritoriul actual al Rusiei europene de sud și al Ucrainei, ajungând chiar până la Kiev. În secolul al IX-lea, Kievul a fost capitala Rusiei. Khazarii erau urâți de popoarele vecine din cauza caracterului lor rău; erau hoți și spioni care ucideau negustori străini pe drum și le confiscau bunurile.

 

Cel mai rău este că se închinau lui Satana și aveau obiceiul teribil de a-i sacrifica pe sugari și copiii mici, mâncându-i și bând sângele lor după ritualuri satanice. Chiar mai rău, au furat copii din țările vecine, în special copii ruși, pentru a-i sacrifica Satanei. După ce au fost avertizați în repetate rânduri de popoarele vecine să înceteze aceste ritualuri teribile și să se convertească la una dintre cele trei religii ale vremii, iudaismul, creștinismul sau islamul, prințul rus Svyatoslav le-a desființat pământul în 965 și i-a alungat pentru totdeauna.

Familia sa regală a confiscat aurul din tezaurul de stat și a ajuns peste noapte la Frankfurt, în Germania, în timp ce fugea. La acea vreme, străzile nu aveau nume sau numere, dar familiile se distingeau prin semne pictate pe unul dintre pereții caselor. Aceștia aleseseră un semn roșu ca semn al lor, de unde și numele Rod-schild = semn roșu/scut roșu. În timp ce fugeau, au jurat răzbunare veșnică împotriva Rusiei.

 

Familia Rothschild

În secolul al XVII-lea, aceștia au venit în Anglia, au ucis familia regală legitimă a Stewards în 1649, prin intermediul lui Oliver Cromwell, și ulterior și-au plasat propriul reprezentant pe tron. În timp, au creat sistemul bancar, Rezerva Federală a SUA (1913), și au reușit să subjuge aproape întreaga planetă prin intermediul sistemului bancar central. Dar nu au uitat niciodată Rusia.

În 1917, au organizat așa-numita Revoluție Socialistă din Octombrie, în care au masacrat câteva milioane de ruși. Între timp, au început să se numească evrei pentru a-și acoperi reputația proastă. Până în ziua de azi, atât pe teritoriul rusesc, cât și pe cel ucrainean, există mulți foști khazari care se numesc evrei.

Zelensky însuși este un khazar, deși pretinde că este evreu. El este nepotul lui Soros. Nu există evrei albi și blonzi. Adevărații evrei au pielea închisă la culoare și părul negru și des. Astfel, au încercat recent să creeze o nouă Khazaria pe teritoriul Ucrainei.

Pe teritoriul fostei Ucraine sovietice, sub conducerea serviciilor secrete britanice, a fost format un regim special care, de mult timp, a desfășurat atacuri teroriste împotriva Rusiei. Familia Biden este, de asemenea, khazară, deși se declară evrei. Nu este o coincidență faptul că aceștia aveau o rețea subterană de 32 000 de kilometri pe teritoriul Ucrainei pentru traficul de copii și persoane, adrenocrom, droguri și arme, că aveau acolo laboratoare subterane pentru dezvoltarea de arme biologice și că armata rusă a fost cea care a fost ocupată să întrerupă și să distrugă toate acestea în timpul operațiunii militare speciale.

Armata rusă nu a tras niciodată asupra caselor populației ucrainene și nici măcar nu a intrat în Kiev. Au distrus instalații militare inamice. Este adevărat că NATO folosește MERCENARI AMERICANI și CANADIENI și tot felul de gunoaie în această operațiune, dar nu are nimic de-a face cu statul american. Știm foarte bine că Biden nu este președinte și nu are nicio competență.

Să ne amintim, de asemenea, că în vara anului 2017 Trump a călătorit la Bruxelles, i-a adunat pe liderii Uniunii Europene și ai NATO, i-a confruntat și a anunțat că Statele Unite nu mai au nevoie de NATO și nu îl vor mai finanța. El i-a explicat cu multă răbdare secretarului general al NATO că contribuabilii americani nu trebuie să sprijine această organizație pentru ca aceasta să protejeze Germania de Rusia.

Germania este suficient de puternică pentru a se proteja de Rusia„, a subliniat șeful guvernului american. Ceea ce vedem acum în Ucraina este că Occidentul colectiv, condus de serviciile secrete britanice, se folosește de ruși pentru a lupta cu rușii prin violență. Războiul din Ucraina este instigat de către și sub conducerea serviciilor de informații britanice. Așa că încercați să vă distanțați de aceste false mijloace de comunicare care nu au făcut altceva decât să semene minciuni și frică până acum.

Știm foarte bine, cel puțin cei care au mai studiat istoria, că și Statele Unite au fost înrobite de Marea Britanie și că Marea Britanie a fost întotdeauna cel mai mare dușman al lor (vezi războiul de independență 1776).

După atacul terorist de pe podul Kerch, Putin a convocat Consiliul de Securitate și a anunțat că nu mai poate accepta aceste provocări și a ordonat atacuri asupra unor obiective din 16 orașe ucrainene. Toate țintele au fost atinse. Mai mult de 100 de rachete de croazieră lansate din aer, de pe uscat și de pe mare au lovit instalații militare, comunicații și infrastructuri critice. Este pentru prima dată când astfel de atacuri au avut loc în timpul unei operațiuni militare.

Președintele Putin a avertizat regimul de la Kiev că „în cazul continuării actelor teroriste, răspunsurile vor fi ascuțite și vor fi pe măsura nivelului de amenințare la adresa Federației Ruse„. Rezultatul a fost că ambasada SUA din Ucraina i-a sfătuit pe toți cetățenii americani să părăsească teritoriul ucrainean pe cale terestră.

Țările europene se îndreaptă în aceeași direcție. În conformitate cu un acord reciproc între președinții Putin și Lukașenko, pe teritoriul Belarus a fost constituită o forță de 500.000 de soldați. Serviciile speciale ucrainene pun în aplicare planurile britanicilor.

Cum este posibil ca cineva să creadă că Rusia va pierde în acest duel? Asta este frivol! În primul rând, este țara care a învins Germania fascistă și, în al doilea rând, Rusia este în prezent cea mai puternică țară din punct de vedere militar. Nicio țară nu se poate apăra împotriva ei.

Nu are nicio intenție de a purta un război împotriva unui popor pașnic și frățesc precum ucrainenii, iar dacă această operațiune se mai prelungește, este tocmai pentru că rușii nu au vrut ca populația civilă să sufere și de aceea au fost atât de nerăbdători să facă acest lucru. Tot ceea ce au făcut a fost să distrugă laboratoarele biologice, tunelurile lui Biden, obiectivele militare și locurile de întâlnire neonaziste care au terorizat populația locală timp de ani de zile.

Dacă ar fi trebuit să ducă într-adevăr un război, Ucraina ar fi fost terminată peste noapte. Ultimele zvonuri din 13 oct. spun că nazistul Zelensky s-ar fi predat în sfârșit…

 

Sursa:  De Iskra L./ luminaadevarului.com

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile