Actualitate

Detalii noi despre vaccinarea împotriva coronavirus. „Nu există date concrete privind eficacitatea lor”

A fost publicat pe o rețea de socializare răspunsul Guvernului la una dintre interpelările Dianei Ivanovici Șoșoacă, senatoare, cu privire la campania de vaccinare anti-coronavirus. Conform paginilor publicate, se poate lua în considerare și spre dezbatere mai multe detalii care până acum erau puse pe seama teoriei conspirației.

O susținătoare a senatoarei Șoșoacă, își publică mulțumirile vis-a-vis de preocuparea pe care o are cu privire la campania de vaccinare și protecția pe care le-o dă românilor și scrie:

„Răspunsurile nu sunt deloc surprinzătoare!
Mulțumim, știm deja! Numai oile cred că este o teorie a conspirației!
Deci:

1. Serurile au autorizație condiționată.

* Știm că sunt experimentale!

2. Nu există date concrete privind eficacitatea lor!

*Știm și noi că nu știți nimic despre asta chiar dacă scopul lor este criminal! Chiar și voi vă așteptați la surprize! Numai sadicii adoră să vadă ce reacții provoacă victimelor!

3. Se recunoaște că este nevoie de monitorizarea „voluntarilor din studiile clinice”

*Știm foarte bine că „voluntarii” sunt atât cei de la început, cât și poporul român naiv. Cobai gratis, nu voluntari! Măcar voluntarii sunt plătiți!

4. Eficacitatea Moderna și Pfizer este posibil să fie de „minim” 2-3 luni după rapel !!!

*Pe bune? Adică mai exact cât timp? 2 luni și 3 zile, 6 luni, 1 an sau cât? Ah, da, nici voi nu știți! Nu cumva voi vreți să înțepați poporul de 4 sau 6 ori pe an?! Adică oaia când mai respiră dacă după fiecare rapel sau prima doză intră în izolare pentru că este pozitivă? Nici bine nu a ieșit din izolare că intră iarăși la înțepat! Măcar să știe și ea dacă se merită să fie strecurătoare, că nu toate au răbdare să stea la înțepat periodic!
Mișto idee de a face bani mulgând poporul român !

5. Despăgubirile pentru reacțiile adverse „ar putea fi” (deci deloc obligatoriu). Deci, poate „urmește”…

Depinde de nivelul de conștiință al fiecăruia privind tabăra în care se poziționează! Pe mine nu mă interesează că oile se înțeapă, ci că banii mei munciți, furați prin taxe, ajung în buzunarele unora. Mă enervează că banii furați de la mine ajută la achiziționarea „gloanțelor” pentru genocidul românilor naivi! Banii ăia nu merg la gura copiilor flămânzi, la dezvoltarea României, ci la distrugerea ei și îmbogățirea călăilor!
Mulțumesc Diana Iovanovici-Șoșoacă”, scrie Karina Bosman pe pagina personală de Facebook.

                                                                               Fotografii postate pe pagina de Facebook Karina Bosman

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile