Actualitate

Devine din ce în ce mai clar că vaccinarea experimentală nu protejează împotriva infecției – Triplu vaccinată, infectată și internată cu Covid, doamna profesor universitar Elena Scutelnicu din Galați se bucură de vaccinare

Doamna profesor universitar Elena Scutelnicu, decan al Facultății de Inginerie al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, este o femeie optimistă, care vede partea plină a paharului: triplu vaccinată, infectată și internată cu Covid, doamna profesor se bucură că „Vaccinându-vă, există speranță!”. „Vestea rea este că, după trei doze de vaccina, am căzut în capcana virusului SARS-CoV-2.”, anunță profesoarea.

Dar vestea bună e că avem medici competenți, afirmă doamna decan pe pagina sa de Facebook. În plus, există speranța dată de vaccin, mai susține Elena Scutelnic, între altele „speranța de a limita răspândirea”. Cum va limita pacienta răspândirea virusului, ca infectată și spitalizată, deci nu chiar cu o formă ușoară de boală, nu suntem deloc lămuriți. Noi îi dorim multă sănătate!

De asemenea, îi recomandăm pe perioada spitalizării următorul studiu recent apărut:

STUDIU: Nu există diferențe semnificative în ceea ce privește încărcătura virală între grupurile vaccinate și cele nevaccinate, asimptomatice și simptomatice, atunci când sunt infectate cu varianta Delta a SARS-CoV-2

 

Sursa: Andrei Nicolae/ ActiveNews 

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Zsolt Janosi
Zsolt Janosi
2 ani în urmă

Observati neutralitatea implicita a afirmatiilor: D-na prof. univ. Elena Scutelniciu invoca competenta medicilor si nu eficienta, – sau lipsa de eficienta- a unui vaccin. Mai departe, – detasat, bineinteles, de persoana afirmanta, postul implica trei afirmatii, fara legatura cauzalistica intre ele. Dimpotriva, prin omiterea adverbelor, chiar neaga relatia cauza-efect dintre ele : 1. persoana a fost vaccinata cu a treia doza. 2. [dar] persoana s-a imbolnavit grav cu covid. 3. [dar] s-a vindecat datorit competentei medicilor.
Un post sofisticat, compus inteligent, foarte ambiquu. Multumim.

Telefon
36204251621
Geanina
Geanina
2 ani în urmă

Vestea cea mai rea : e c-ati facut cele 3 vaccinuri inutil ! Fara nici o protectie, doar pentru a umple conturile cu bani al bigpharma !
Vestea cea buna : sunte-ti o clienta fidela lor ! Si veti primi si a 4a doza !