Actualitate

Dezvăluire marca Project Veritas: Femeile însărcinate care au anticorpi naturali împotriva Covid-19 transmit anticorpii fătului

Nick Karl, un om de știință care este direct implicat în producția vaccinului anticovid de la Pfizer, a declarat că, în cazul femeilor însărcinate care au anticorpi naturali împotriva Covid-19, acestea vor transmite mai departe anticorpii fătului. Totul a fost înregistrat de Project Veritas:

Jurnalistul Veritas: Am auzit că femeile însărcinate care au avut anticorpi naturali transmit fătului anticorpii.

Nick Karl, angajat al Pfizer: Deci felul în care funcționează când ai anticorpi naturali, care sunt jucătorul cheie în Covid, de fapt îi transmiți prin cordonul ombilical. Așa că, fie ai anticorpi naturali, fie te vaccinezi, îi transmiți mai departe( fătului).
Într-un alt video publicat de Project Veritas, tot cu omul de știință Nick Karl de la Pfizer, acesta îi povestește unui jurnalist sub acoperire despre „primul său experiment” cu vaccinul pe un subiect care „a primit vaccinul de două ori și nu a avut niciun răspuns al anticorpilor”. La început, el a crezut că proba fusese pur și simplu etichetată greșit, dar reacția superiorului său anonim a fost, se pare, de indiferență”:
„De parcă aș fi pus la îndoială, iar șeful meu a spus: „Ce contează, pur și simplu nu a funcționat”, spune Karl. „Și eu am întrebat: „Ce?””.
„Nu a vrut ca eu să investighez mai departe”, a continuat Karl. „El a fost de genul: ‘Chiar nu-mi pasă de această mostră care nu a funcționat’. Cred că există un mic procent în care pur și simplu nu funcționează”.
VIDEO:
Sursa: ActiveNews

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile