Actualitate, Tehnologie

Dezvoltatorul subdermalelor disruptive cu microcip uman implantabil COVID spune că nu se poate opri și că vine „Fie că ne place sau nu!”

„Iată voi printre păgâni, priviți și uitați-vă în mod minunat, căci  voi  face o lucrare în zilele voastre, pe  care  nu o veți crede, deși vi se va spune  .” Habacuc 1:5 

Compania suedeză de start-up de tehnologie Dsruptive Subdermals a inventat un microcip scanabil care este implantat în brațele oamenilor și poate afișa starea dumneavoastră de vaccinare împotriva COVID-19.

În Suedia, compania de tehnologie de microcipuri Dsruptive Subdermals vă arată viitorul, un viitor care este îmbrățișat și susținut de Microsoft, Google, Amazon, Twitter, Elon Musk, Jeff Bezos și Mark Zuckerberg. Președintele George HW Bush a spus în mod infam, când a povestit despre viitoarea Nouă Ordine Mondială, a spus „… când vom avea succes și vom avea…” ar trebui să vă amintiți aceste cuvinte, pentru că vor avea succes, doar nu din acest motiv. Ei înșiși cred că succesul lor se va întâmpla.

Se va întâmpla și se întâmplă, pentru că a fost profețit în scriptura adevărului conținută în Sfânta Biblie. Credeți sau nu, subdermalele disruptive.

 

 

Dezvoltatorul de microcip COVID spune că lansarea nu se oprește: „Fie că ne place sau nu!”

 

DIN EXPRESS UK: Creată de start-up-ul tehnologic Dsruptive Subdermals, controversata invenție este făcută dintr-un implant scanabil preprogramat de doi milimetri pe 16 milimetri. Acest implant digital este conceput pentru a fi încorporat în brațele oamenilor, astfel încât pașaportul pentru vaccin să apară atunci când este scanat.

Invenția a primit multă atenție când a fost anunțată pentru prima dată, unii au descris-o ca fiind „invazivă”.

 

Sursa: ExPress

LED fără plumb și conform RoHS LED de înaltă luminozitate Placă DSruptive PCB ultraslim cu interfață NFC, EEPROM și capabilități de colectare a energiei Memorie de 2 KB Stocați datele dumneavoastră personale în partiții publice și protejate prin parolă, accesate prin NFC Factor de formă mic Dimensiunile plăcii DSruptive sunt atât de mici, ceea ce face posibilă încorporarea într-o sticlă bio Recoltarea energiei Reutilizați energia de la orice cititor NFC pentru a activa componentele sau senzorii conectați la placa DSruptive Antenă NFC Bobină inductivă cu miez de ferită la 13,56 mhz 50 de ani de păstrare a memoriei O păstrare garantată a memoriei de 50 de ani pentru datele dumneavoastră LED-ul LED de stare oferă comunicare vizuală – clipește când se apropie de NFC și se aprinde când informațiile sunt partajate Funcționează cu iOS și Android Complet compatibil cu telefoanele Android 4.4+ cu capabilități NFC și iPhone 7 sau modele mai noi Retrocompatibilitate cu NFC Placa DSruptive folosește un cip NTAG, care este retrocompatibil cu întreaga familie NTAG și MIFARE

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile